Connect with us

Horoskop

Nedjeljni poslovni horoskop 20. decembar – 26. decembar

Published

on

Astronomical clock in grunge style

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


OVAN

Potrudite se da već u ponedeljak dođete do srži jednog poslovnog problema ili nesporazuma. Ukoliko imate sukob sa nekim od kolega, obratite mu se i iskreno porazgovarajte. Vi ste neko ko ne funkcioniše pod tenzijom i pritiscima, a pogotovo ne u napetoj radnoj atmosferi. Sreda donosi poslovne dobitke – imaćete mnogo razloga za slavlje. Poslovne kontakte koji će biti značajni za vašu profesiju ostvarićete u červrtak i petak. Petak je takođe pogodan za vaše kreativne ideje koje biste tada obavezno trebali da podelite sa drugima.

BIK

Početkom nedelje je moguć povećani stres. Ljudi oko vas neće biti brzi i spremni za rad onako kako vi to očekujete. Ako osetite ludilo u glavi ili pojačanu depresiju, vežbajte. To je upravo ono što će vas osloboditi stresa. U četvrtak i petak, razmislite dobro o motivima svojih postupaka. Nije sve u novcu. Nemojte postati halapljivi i okrutni, bez obzira na to šta ćete dobiti u materijalnom smislu. Veoma je važno sačuvati dušu. Za vikend se okrenite od posla. Pogasite poslovne telefone i mailove. Posvetite se ljudima koji vas vole i kojima nedostajete.

BLIZANCI

Ova nedelja će biti obeležena kvalitenim interpersonalnim odnosima na poslu. Zakažite sastanak sa svojim šefom, kako biste rekli ono što već dugo imate na umu. Romansa sa klijentom? Buidite obazrivi, neko bi mogao flertovati sa vama samo radi interesa. Utorak, ili još verovatnije u sredu, poboljšajte svoje fizičke aktivnosti. Na taj način imaćete i više energije i motivacije za rad. Za vikend vas očekuje neki izbudljiv događaj sa kolegama sa posla. Verovatno je upitanju neki skup u kom ćete se svi opustiti i lepo družiti.

RAK

Timski rad uključuje mnogo gužve i galame. Upravo to je ono što vam sleduje početkom nedelje. Ako uspete mirno da se izborite sa galamom i zbrkom, očekuje vas napredak. Veoma je važno snaći se u takvim situacijama. U četvrtak i petak će vaša energija biti intuitivna i bićete puni inteligentnih ideja. Kako funkcioniše vaš ljubavni život? Za vikend biste mogli imati iznenadnu romansu sa nekim koga ste upoznali preko posla. Pazite da vam to ne napravi probleme. Razgraničite ova dva aspekta u životu.

LAV

Početkom nedelje ćete biti mirni, skoncentrisani i opušteni. Dobro se organizujte i budite svesni mogućnosti za napredak vašeg projekta i jake pogodnosti. Do srede, manje-više, sve će vam ići od ruke. Ako imate neke ideje, razgovarajte sa nekim ko bi vam mogao pomoći da ih sprovedete u delo. U četvrtak ili petak, ćete verovatno ispasti iz koloseka i jedva da ćete moći da se skoncentrišete. Doći će do razlike u mišljenju zmeđu vas i važnog saradnika. Pokušajte da se nađete na sredini, budite sremni i skoncentrišite se na napredak umesto na zadovoljavanje sujete.

DJEVICA

Početkom nedelje ćete morati da date okolini znak upozorenja, ali nećete moći otvoreno da govorite o tome. Onima koji su bistri nećete ni morati, a za ostale se potrudite kako vam ne bi iz neznanja napravili probleme. Ako vas neko bude napao u četvrtak ili petak, nemojte padati u vatru. Vi ste vredan i odgovoran radnik i oslonite se na to. U suprotnom, mogli biste pokazati svoju vatrenu stranu, koja se neće dopasti okolini. Nemojte gubiti glavu ni u jednoj situaciji. U petak slobodno pitajte sve što vas zanima i tražite ono što vam treba. Iznenadićete se koliko će rezultati biti pozitivni. Vi imate više prijatelja nego što mislite.

VAGA

Vaša marljivost i sposobnost da radite nezavisno početkom nedelje će vas izdvojiti iz gomile i postoji mogućnost da napredujete na radnom mestu. Nagrada će doći već do srede. U četvrtak i petak povedite računa o potrošnji i konsultujte nekog iskusnog ako budete morali da donesete neku važnu odluku. Kada nastupe dani vikenda, vi ćete i dalje biti raspoloženi za rad. Opustite se malo i odmorite kako biste se pripremili na novu radnu nedelju. Neka vam prioriteti budu porodica ili partner.

ŠKORPIJA

Odnosi sa kolegama ili poslovnim saradnicima zahtevaju vašu punu pažnju u ponedeljak. U svemu ćete videti pozitivne prilike koje ćete želeti da iskoristite. Što se komunikacije tiče, ona će biti na vrhuncu oko srede i četvrtka. Vi ste tada prava osoba koja treba da pregovara ispred vašeg kolektiva i donosi rešenja. U petak, slobodno se izjasnite oko nekih vaših želja – ovo je odličan dan kada biste mogli da razgovarate o povišici. Vikend prolazi u znaku kalkulacija, proračuna i pravljenja spiskova.

STRIJELAC

U ponedeljak, jedan kolega bi mogao da zatraži vašu pomoć i pritom da to učini na prilično neprijatan način. Nemojte da se osećate da ste u obavezi da mu izađete u susret. Ako se ipak odlučite za to, budite svesni da vam mnogo duguje. Organizacija je vaš prioritet od utorka do petka. Ne dozvolite obavezama da se gomilaju zato što ne možete da odlučite šta je najvažnije i najpre treba da se uradi. Četvrtak je dan pogodan za dodatna istraživanja i informisanje. U petak zaboravite na posao – odmor vam je preko potreban. Kraći izlet u obližnje mesto je prava stvar za vas.

JARAC

Na početku radne nedelje, bićete mnogo efikasniji u individualnom radu, nego da ste deo tima. Nesporazumi u komunikaciji su glavni razlog toga. Takođe, vi ste neko ko ima osobine lidera i ne funkioniše u okruženju koje nema viziju. Od srede ćete ipak morati da se priključite nekim zajedničkim aktivnostima. Shvatite ovo kao nešto što je neophodno i što se mora. Petak prolazi u razmišljanjima o jednom članu vašeg kolektiva koji se u poslednje vreme nedolično i nekolegijalno ponaša. Zaboravite na negativne emocije i misli i ne dozvolite sebi da se ikada tako ophodite prema drugima.

VODOLIJA

U ponedeljak, ne dozvoite sebi da se zanesete i preuzmete ulogu vođe, ako vaše radno mesto to ne podrazumeva. Mogli biste da na sebe navučete gnev vaših kolega, ali i da padnete u očima pravih nadređenih. Umesto toga, fokusirajte se na neke projekte koji su vam prioritetni. U srednu nikako ne testirajte strpljenje vašeg šefa nepotrebnim pitanjima ili predlozima. Čak i ako vam nije do toga da poštujete nečiji autoritet, ovo shvatite pod obavezno. Petak je pogodan za precizne poslove koji zahtevaju mnogo strpljenja i preciznosti.

RIBE

Najviše vas opterećuju dani kada imate zastoj u kreativnoj energiji, a ponedeljak i utorak su upravo takvi. Ne gubite živce zbog ovoga – strasti ćete najlakše smiriti baveći se poslovima koji zahtevaju vašu punu koncentraciju. U sredu obratite pažnju na poslovne prioritete i najbolje bi bilo da napravite spisak ili mali podsetnik obaveza i aktivnosti. Četvrtak i petak biće turbulentni, a vi stalno u nekoj žurbi, pa će vam ovo itekako biti od koristi. U petak konačno možete da se opustite i napravite retrospektivu cele sedmice. Bićete zadovoljni ostvarenim rezultatima.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

Ostavite komentar

Leave a Reply

Horoskop

Veliki NEDELJNI horoskop (od 16. do 22. maja)

Published

on

By

Loving couple embrace

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Ovan

Nije vreme za bilo kakve eksperimente. Ako želite više novca honoraran posao je sasvim dovoljan u ovom trenutku. Nema potrebe da se previše vezujete za nečije mišljenje ili ulogu u poslovnoj saradnji. Potrebno vam je malo topline ovih dana. Nemojte dozvoliti partneru da se previše udaljava od nekih zajedničkih tema. Insistirajte na svojim emotivnim potrebama da biste dobili povratnu reakciju. Zdravstveni problemi imaju veze sa organima za varenje. Dalje od slatkiša i kalorične hrane.

Bik

Završavate važan poslovni projekat, što vas čini zadovoljnim. Javno priznanje vas inspiriše da započnete nešto novo. Dobro razmislite o svemu, jer će vaša naravno biti poslednja. Taktika koju sprovodite donosi pozitivne rezultate, ali ne i nečiju naklonost. Postoji granica do koje možete da se suprotstavite nečijem uticaju ili volji. Nekome polazi za rukom da na velika vrata uđe u vaše srce i u vašu dušu. Rešavate da zarad njega investirate u budućnost. Nemate vremena da se opterećujete zdravstvenim problemima. Zubi i kosti trenutno su slaba tačka.

Blizanci

Ne možete da se požalite ni na posao, ni na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost. Morate naučiti da sami povučete ručnu kočnicu na vreme. Strah od ljubavi zapravo je strah od promena. Lakše je tvrditi pazar nego baciti se u zagrljaj voljenom biću. Tromi ste i nedovoljno aktivni na tom planu. Pokažite voljenoj osobi da iskreno cenite sve ono što dobijate. Holesterol predstavljaj visoku cenu hedonističkog načina života.

Rak

Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni i odmereni, jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate. Jedna osoba na polju posla vam nije naklonjena, budite oprezni. Neko pokušava da vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi vaše saznajne vidike u različitim pravcima. Partner dobro prepoznaje vaše namere bez obzira na dobru pozu ili emotivnu igru koju igrate. Ne možete prikrivati istinu duže nego što je to dozvoljeno. Lakši hormonski poremećaj je prolaznog karaktera.

Lav

Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate. Morate se izboriti sa vašim glavnim neprijateljem zvanim sujeta ukoliko želite da uspeh bude kompletan. Manji novčani prihod obradovaće vas, jer će iznenada doći u vaše ruke. Pokušajte da manje pričate, a više „radite“, jer u protivnom možete pokvariti lep emotivni period u kom se trenutno nalazite. Slobodni pripadnici znaka budite pažljiviji pred osobom koja detaljno analizira vaše ponašanje. Sve što se tiče zdravlja vezano je za ishranu, pa ne budite neurotični s tim u vezi.

Devica

Niste zadovoljni dosadašnjim poslom ili načinom na koji ga obavljate. Nervirate se bez potrebe, a i dalje cupkate u mestu. Suviše subjektivno tumačite neke poslovne događaje i skloni ste čestim promenama u mišljenju. Ukoliko niste u vezi, neće vam puno smetati samoća, jer ste zadovoljni sami sobom. Ali, ukoliko jeste, nemojte pokvariti lepe trenutke nebitnim sitnicama. Voljena osoba očekuje da doslovno ispoštujete neki zajednički dogovor i nema previše razumevanja za vaše izgovore ili opravdanja. Problemi sa kukovima i reumatizmom.

Vaga

Mnoge Vage će se u toku ove nedelje spremati za put. U svakom slučaju komunikativan i uspešan period je pred vama i trebalo bi ga na najbolji način iskoristiti. Očekujete pozitivan odgovor u rešavanju nekih spornih situacija. Važno je da procenite najbolji trenutak za poslovnu akciju i da sačuvate prisebnost duha. U večitoj trci za poslom, zanemarujete voljenu osobu, pa je emotivni život prilično prazan. Možda vas partner ne stimuliše dovoljno? Nervni sistem je napregnut, pa su poželjni opuštanje i odmor.

Škorpija

Konflikt sa saradnicima više je nego inspirativan. Videćete da se rizik isplatio. Postižete sve što ste zamislili, čak i više od toga. Nalazite se u kreativnoj fazi i pred važnim poslovnim odlukama. Novi uspeh može da unapredi vaš poslovni, društveni i privatni status. Ljubavna energija je na vrhuncu. Partner vam sprema prijatno iznenađenje, a i vi njemu. Vreme ljubomore i nervoznih scena su daleko iza vas. Ukoliko se na vreme urazumite, izbeći ćete probleme sa srcem. Proverite takođe i krvnu sliku.

Strelac

Više vremena posvećujete hobijima nego poslu. Shvatate da vam je on dosadio, jer se ništa bitno ne dešava. Nemojte se iznenaditi ukoliko na kraju meseca lični dohodak bude manji od očekivanog. i to onda kada vam je novac najviše potreban. Stalo vam je da se izborite za bolji plasman na poslovnoj sceni ili za svoje mesto u krugu uticajnih saradnika. Sa stalnim partnerom postoji konstantno prepucavanje. Ali spontana avantura vreba u zasedi. Ne odbijate takav izazov. Problemi su posledica preterivanja u hrani i piću.

Jarac

Saradnici nastoje da vas izbace iz takta. Za divno čudo, to im ovoga puta neće poći za rukom. Dovoljno ste jaki, tako da ignorišete zlonamerne osobe u okruženju. Imate mnogo pritajenih neprijatelja na polju posla. Skrenuli ste pažnju na sebe, ali to činite u nekom pogrešnom trenutku. Ipak, nemojte dozvoliti da vas uhvati panika. Slobodni pripadnici znaka na slavlju ili sedeljci upoznajete interesantnu osobu, čak se i zaljubljujete. Ova nedelja je u znaku romantične ljubavi ili maštanja o njoj. Dobro se osećate.

Vodolija

Završavate gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. Smisao da prenesete drugima znanje trenutno je naglašen, pa shodno tome i funkcionišite. Ukoliko je potrebno da se nešto timski iznese na poslu vi ste uvek prvi za takve akcije. Potrebno je da se prilagodite na nove uslove rada. Pokažite da imate dovoljno interesovanja da prihvatite različite uslove i savremenije ideje. Srećniji pripadnici znaka „cvrkuću“ u zagrljaju voljene osobe. Oni drugi maštaju o tome. Glavna pokretačka snaga ovoga puta je ljubav. Umete za zablistate u punom sjaju i da ostavite veliki utisak na osobu koja vam se dopada. Delujete samouvereno i to se pozitivno odražava na vašu porodicu. Slobodni pripadnici znaka ove nedelje nemaju veće šanse za promenom statusa. Malaksalost je posledica nerviranja i loših planetarnih uticaja. Pokušajte da vitaminskom terapijom prevaziđete problem.

Ribe

Pokušajte da neke osobe, saradnike, izbacite iz misli, kako bi mogli nesmetano da funkcionišete. Pokušavate da preduhitrite nečiju nameru i da pravilno zaštitite svoje poslovne interese i uspevate u tome. Partner pokušava da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom. Smatrate da je njegov potez neadekvatan i doprinosite zahlađenju odnosa. Dobro razmislite da li ovoga puta preterujete. Problemi sa kičmom i srcem. Ukoliko idete na put, moguće su povrede. Budite oprezni.

NASTAVI SA ČITANJEM

Horoskop

Nedjeljni poslovni horoskop 2. maj – 8. maj

Published

on

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


OVAN

 

Ovo je vreme kada ćete biti najsrećniji na raznim skupovima, putovanjima ili timskom radu. Energija se menja i vrlo brzo će se usporiti i pružiti vam opušteniji pristup poslu. Budite oprezni prilikom davanja obećanja. Bolje bi bilo da se fokusirate na ono što radite i ono što već znate. Zvezde svakako pred vas stavljaju nove izazove. Emotivni ljudi bi mogli pogrešno shvatiti vaše namere.

BIK

 

Na početku nedelje primetićete da su ljudi spremniji na saradnju i opušteniji. Biće to postepeno odmrzavanje situacije koja je izazivala frustraciju već neko vreme. Ove nedelje prihvatite dodatne obaveze koje vam se ponude, jer energija je takva da vam može doneti neočekivane promene. Veoma srećan period da uspostavite nove kontakte kako biste pronašli novi posao. Moguće je da ćete biti upleteni u jednu situaciju koja će vas emotivno uzdrmati.

BLIZANCI

 

Ukoliko budete vredno radili i obraćali pažnju na detalje čeka vas neverovatan uspeh. Ove nedelje posvetite se razvijanju svojih veština vezanih za tehniku. Zvezde vam donose snažnu energiju koju iskoristite za inovativne ideje i timski rad. Ovo je veoma srećan period za uspešno povezivanje sa ljudima koji vam mogu pomoći u karijeri. Odvojite vreme za sebe.

RAK

 

Pred vama je veoma stabilan period kada ćete moći dosta toga postići. Počnite od čišćenja i organizacije svog radnog prostora. Možete krenuti sa ostvarenjem svojih planova ali korak po kora. Stariji čovek, možda šef, primetiće vaše organizacione sposobnosti. Moguć je konflikt krajem nedelje. Budite hrabri i uradite nešto drugačije, onako kako vi mislite da treba.

LAV

 

Možda ove nedelje nećete dobiti zasluženo priznanje za dobro obavljen posao, ali ćete biti na korak od toga. Zvezde vam poručuju da budete strpljivi. Šef ili saradnik mogli bi se ponašati malo diktatorski, ali vi biste mogli dosta naučiti ako budete slušali i posmatrali. Ovo bi moglo biti vreme za pronalaženje sasvim nove karijere. Ono što najviše volite moglo bi biti ključni trag da saznate šta dalje da radite. Završite sve poslove do kraja nedelje.

DJEVICA

 

Ove nedelje očekujte veoma pozitivne odnose sa klijentima i saradnicima. Planetarna energija mogla bi da vas baci u neko neraspoloženje. Imajte na umu da ovo nije period kada treba da budete obeshrabreni. Gledajte na prepreke kao na izazov. Vizualizujte ono što želite i jasno vidite u svom umu. Što se više fokusirate na to više ćete sreće imati. To će vam biti od velike pomoći ukoliko tražite novi posao.

VAGA

 

Posedujete snažna razmišljanja i stav, i možda ne primećujete da imate jak uticaj na saradnike. Nemojte biti previše zahtevni kada je u pitanju ono što vi želite da postignete. Drugi ne vide stvari kao vi. Ovo je period intenzivne energije, a vaš entuzijazam podićiće svačiji duh. Vaš poslovni život bio bi lakši ukoliko biste pratili tradicionalne metode rada. Tada biste mogli očekivati veliki uspeh.

ŠKORPIJA

 

Ove nedelje imaćete odlične odnose sa klijentima i saradnicima. Nemojte kompromitovati svoj poslovni integritet kako biste izbegli konflikte. Recite šta mislite. Zvezde vas ohrabruju da prekinete sa tradicijom, ali je ipak najbolje da se držite već ustaljene i proverene metode rada. Sarađujte sa menadžmentom i brzo ćete napredovati. Ukoliko tražite posao moguće je da ćete uspostaviti važan kontakt.

STRIJELAC

 

Pred vama je period prepun izazova. Aktivnosti su stale, projekti stagniraju a ogovaranja su na sve strane. Deluje kao da se ništa ne dešava. Možda ste razočarani, umorni ili frustrirani. Jednostavno, dajte sve od sebe. Zvezde vas ohrabruju da promenite kurs. Moraćete se osloboditi nečega što vam više ne koristi. Napravite distancu između vas i vaših problema. Ukoliko je moguće, isplanirajte uskoro neki odmor.

JARAC

 

Ove nedelje osetićete promene u vazduhu. Dug period stagnacija i nesporazuma konačno se privodi kraju. Možda želite da budete slobodni i započnete nešto sasvim novo? Bilo bi mudro da malo pričekate. Dajte sve od sebe da reorganizujete i pojednosatvite svoj radni prostor. Obratite pažnju na detalje i završite sve projekte ukoliko je samo do vas, jer ćete tako biti spremni za pozitivne prilike koje su pred vama. Nemojte preuveličavati stvari.

VODOLIJA

 

Ove nedelje počinje period kada ćete moći proširiti svoje vidike i dobiti snažnu podršku. Zvezde vam otvaraju vrata za lakšu komunikaciju. U isto vreme, oprezan pristup je najbolji. Vrlo je važno da obratite pažnju na sitne detalje. Nemojte bežati od problema. Ozbiljan i fokusiran pristup daće najbolje rezultate.

RIBE

Ove nedelje videćete napredak na jednom projektu na kojem radite. Bićete u prilici da se sretnete sa dosta klijenata, komunikacija će teći sama od sebe a sjajne prilike biće pred vama. Dok neki oko vas jure za vetrenjačama, vi radite pažljivo i u senci. Ovo je snažan period kada treba da radite na svojim ciljevima i objektivnosti, koja će biti temelj za buduće uspehe.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

NASTAVI SA ČITANJEM

Najčitanije