Naslovna - Novosti - Društvo - Novi uspjeh plesnog kluba ,,Matrix” na međunarodnoj sceni
Foto Facebook Plesni klub Matrix

Novi uspjeh plesnog kluba ,,Matrix” na međunarodnoj sceni

Srbijanski internacionalni Dens Fest održan je za vikend, 8. i 9. decembra u Vrnjačkoj Banji, u organizaciji plesnog kluba La Luna Jagodina i direktora festivala Nebojše Slavkovića.

Učestvovalo je oko 1700 takmičara, iz 39 plesnih organizacija, iz desetak država okruženja. Prva mjesta za ,,Matrix”osvojila je formacija ,,zumba” juniori, zatim Marija Rakočević solo i Sara Stijepović solo u kategoriji Belly dance juniori i djeca. Druga mjesta pripala su u kategoriji Karakter etno Valeriji Gajević kao i Eleni Kalezić u disco dance-u. Takođe, druga je bila grupa ,,Tigrice”, kao  i u kategoriji Street dance Bojana Boljevič i Violeta Rakočević, te Lena Gajević u kategoriji Etno. Treća mjesta osvojile su Anastasija Kalezić (Street dance) i Sara Stijepović (Hip hop.)


Iva Ilinčić bila je četvrta u open kategoriji, a Bojana Boljević je u vrlo jakoj konkurenciji poslije nekoliko krugova ušla u finale juniora, kategorija Hip hop. Za ,,Gala veče” plasirala se Sara Stijepović.


Takmičenje je trajalo dva dana, do kasnih večernjih sati. Gospodin Slavković je i ovog puta bio dobar organizator i domaćin, tako da su takmičari imali osjećaj domaćeg terena. Kao jedan od sudija na ovom turniru, mogu reći da je bio kvalitetan, da smo vidjeli puno lijepih koreografija, dobrih nastupa i talentovanih takmičara. Što se nas kao kluba tiče, zadovoljna sam postignutim, s obzirom da nijesmo bili u najjačem sastavu. Ovo je bila prilika da vidimo mlađe ekipe na sceni – rekla je direktorica ,,Matrixa” Mia Rakočević.

Mn.M.

Izvor Mne Magazin

Takođe pogledajte

Sunčano, do 35 stepeni

Na jugu Crne Gore sjutra će biti pretežno sunčano uz slab do umjeren razvoj dnevne …

Iskra savladala Rudar

Iskra je kao domaćin na DG Areni savladala Rudar 2:0. (45’+4 Malešević, 79′ Rogošić)

Оставите одговор

%d bloggers like this: