Naslovna - Novosti - Društvo - Novi uspjeh plesnog kluba ,,Matrix” na međunarodnoj sceni
Foto Facebook Plesni klub Matrix

Novi uspjeh plesnog kluba ,,Matrix” na međunarodnoj sceni

Srbijanski internacionalni Dens Fest održan je za vikend, 8. i 9. decembra u Vrnjačkoj Banji, u organizaciji plesnog kluba La Luna Jagodina i direktora festivala Nebojše Slavkovića.

Učestvovalo je oko 1700 takmičara, iz 39 plesnih organizacija, iz desetak država okruženja. Prva mjesta za ,,Matrix”osvojila je formacija ,,zumba” juniori, zatim Marija Rakočević solo i Sara Stijepović solo u kategoriji Belly dance juniori i djeca. Druga mjesta pripala su u kategoriji Karakter etno Valeriji Gajević kao i Eleni Kalezić u disco dance-u. Takođe, druga je bila grupa ,,Tigrice”, kao  i u kategoriji Street dance Bojana Boljevič i Violeta Rakočević, te Lena Gajević u kategoriji Etno. Treća mjesta osvojile su Anastasija Kalezić (Street dance) i Sara Stijepović (Hip hop.)


Iva Ilinčić bila je četvrta u open kategoriji, a Bojana Boljević je u vrlo jakoj konkurenciji poslije nekoliko krugova ušla u finale juniora, kategorija Hip hop. Za ,,Gala veče” plasirala se Sara Stijepović.


Takmičenje je trajalo dva dana, do kasnih večernjih sati. Gospodin Slavković je i ovog puta bio dobar organizator i domaćin, tako da su takmičari imali osjećaj domaćeg terena. Kao jedan od sudija na ovom turniru, mogu reći da je bio kvalitetan, da smo vidjeli puno lijepih koreografija, dobrih nastupa i talentovanih takmičara. Što se nas kao kluba tiče, zadovoljna sam postignutim, s obzirom da nijesmo bili u najjačem sastavu. Ovo je bila prilika da vidimo mlađe ekipe na sceni – rekla je direktorica ,,Matrixa” Mia Rakočević.

Mn.M.

Izvor Mne Magazin

Takođe pogledajte

MINJEVIĆ (74) ŽIVI U KONTENJERU NASPRAM CIGLANE U SPUŽU

Da mi je da upalim televizor, jer me samoća uništi Bez struje, bez vode, sam, …

Sjutra se obilježava SRETENJE GOSPODNJE

Pravoslavna crkva i njeni vjernici sjutra slave praznik Sretenje Gospodnje, uspomenu na dan kada je Bogorodica novorođenog Hrista …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this: