mjesečni horoskop februar 2020

Kada astrolozi govore u sreći u nekom periodu, oni vide dobar položaj Jupitera. Tako predviđaju da će Jarac, Bik i Djevica imati dosta sreće u 2020. godini te da će mnogima od njih to biti najbolja godina u životu, ali imaju i neke loše vijesti.

Nekim horoskopskim znakovima će 2020. biti katastrofalna, a u lošoj sreći će prednjačiti osobe rođene u znaku Raka. Jupiter će se Raku nalaziti suprotno od Saturna, pa astrolozi savjetuju što manje rizika i upozoravaju da bi mnogo toga moglo biti loše, piše Radio Sarajevo.

Novoj godini se ne treba da se euforično raduju ni Vage, koje će imati problema tokom cijele godine, a pogotovo ljubavnih. U ljubavi će loša sreća svoje vrhunce imati u drugoj polovini godine.

Ni Ovan nema previše razloga da se veseli 2020. godini, kažu astrolozi. Sajt WeMystic Ovnovima predlaže da svoj život sljedeće godine stave na čekanje, prenosi Index.hr.

“Uložite minimalni napor u pravcu velikih promjena. Prevare i zamke vrlo su vjerovatne, stoga izbjegavajte finansijska ulaganja. Takođe ćete morati razmisliti dvaput prije putovanja. Bolje je ne ići jer postoji šansa da se razbolite ili da doživite manju ili veću nesreću”, kažu astrolozi.