Samo dan nakon objave Banke hrane ali i Portala Volim Danilovgrad, porodica iz Danilovgrada, koja se nalazi u stanju socijalne potrebe, dobila je struju.

Pomoć pristiže sa svih strana. Tako su pored televizora, grijalice i garderobe, u vidu donacije pristigla i novčana sredstva.

Danilovgrađani su tako još jednom pokazali svoju humanost!

Ukoliko želite donirati novčana sredstva porodici iz Danilovgrada, budite slobodni pisati u inbox stranice portala kako bismo Vas uputili na potrebne podatke.

Evo i TV nepokretnom mladiću u našem okruženu, a svijetlo, jedan štap grijalice i tv su izazvali osmjeh dugo ocekivani – kaže mama ❤️ 180 e u novcu na žiro račun od ljudi humanih neko 50,30,20,5e..i hvala.. Ali i dalje ne mogu da vjerujem da tako malo ljude dodiruje tudja nesreca ili od svoje same nemastine ne mozemo dalje.. Vidjela sam KK Iskra organizuje ❤️ja ću Vas i dalje obavestavati, jer svaki dan podjem do njih.. Kao majka, baka i gradjanka… – riječi su naše sugrađanke, koja je željela ostati anonimna

Podsjećanja radi, karatisti “Iskre” takođe organizuju akciju prikupljanja pomoći za porodicu iz Danilovgrada, o čijoj smo životnoj nedaći  pisali.

Fortis fitnes centar u petak u periodu od 18 do 19h, u podgorici u sali KK Iskra u Bloku 5 u cetvrtak i petak od 18 do 21h Više ovdje

Banka hrane: Porodici iz Danilovgrada potrebna pomoć!