Sekretarijat za planiranje i uređenje prostora i zaštitu životne sredine obavještava javnost da povodom nacrta Lokalnog akcionog plana za biodiverzitet opštine Danilovgrad i Nacrta Odluke o usvajanju lokalnog akcionog plana za biodiverzitet opštine Danilovgrad, organizuje se javna rasprava, koja će trajati 15 dana, počev od 28.01.2020.godine, a zaključno sa 13.03.2020. godine.

Javni uvid u iste, može se izvršiti u prostorijama Sekretarijata za planiranje i uređenje prostora i zaštitu životne sredine Opštine Danilovgrad, ul. Blaža Mrakovića bb u Danilovgradu.

Javna rasprava će se održati u Velikoj sali Skupštine opštine Danilovgrad, dana  10.03.2020. godine, sa početkom u 12,00 časova.

Javni uvid i javnu raspravu će sprovesti Sekretarijat za planiranje i uređenje prostora i zaštitu životne sredine Opštine Danilovgrad.

Primjedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se u pisanoj formi navedenom    sekretarijatu na sledeću adresu: ul. Blaža Mrakovića bb Danilovgrad kao i na e-mail adresu: urbanizam.prostora@danilovgrad.me. Navedeni sekretarijat, razmotriće primjedbe, predloge i sugestije učesnika javne rasprave, nakon čega će se sačiniti Izvještaj o spovedenoj javnoj raspravi.

Nacrt Lokalnog akcionog plana za biodiverzitet opštine Danilovgrad – Preuzmite klikom OVDJE

Nacrt odluke – Preuzmite klikom OVDJE