Zorica Kovačević na čelu Danilovgrada

Rekonstrukcija puta preko Martinića: Rezultati tendera 12. februara

Izvođač koji će rekonstruisati put kroz Martiniće, dužine je 8,6 kilometara, biće poznat 12. februara. Tender je raspisala Uprava javnih radova. Kako je kazala Zorica Kovačević, predsjednica Opštine Danilovgrad ovaj projekat jako je značajan. – prenosi DAN

– Projekat obuhvata rekonstrukciju puta od Buruma preko Martinića do Danilovgrada. Predračunska vrijednost projekta je 4,5 miliona eura. Planirano je da se put širi na šest metara. Izuzetno je značajan za manastir Ostrog, Ždrebaonik i za sve građane. Najbitnije nam je da taj put bude siguran, jer je bezbjednost građana najvažnija. Sa rekonstrukcijom starog puta za Danilovgrad i izgradnjom bulevara imaćemo dobru putnu mrežu – rekla je Kovačević za „Dan” i istakla da su od svih predsjednika mjesnih zajednica tražili da opštini dostave prioritete.

– Slušamo glas naroda i radimo po prioritetima. Itekako su značajne sve investicije koje se tiču putne infrastrukture – kazala je Kovačević i najavila da će početkom naredne sedmice biti završena rekonstrukcija Slapskog dalekovoda koju stanovnici čekaju 50 godina.

Takođe pogledajte

SIA Montenegro KICK OFF – Svečano predstavljanje programa

Svečano predstavljanje programa SIA Montenegro 2020 biće održano u utorak 03. marta 2020. godine sa …

Nakon komentara na društvenim mrežama i portalima Opština objavila NETO zarade

U cilju što potpunijeg i jasnijeg informisanja crnogorske javnosti, prije svega građana Danilovgrada, a imajući …

Оставите одговор

%d bloggers like this: