Naslovna - Novosti - Društvo - Rekonstrukcija starog puta Danilovgrad Podgorica
Rekonstrukcija starog puta, Sporno rješenje vijadukta kod Rogama
Izvor DAN

Rekonstrukcija starog puta Danilovgrad Podgorica

Kovačević je navela da se početak radova, ukoliko ne bude problema sa tenderom, može očekivati do kraja ove, najkasnije do početka naredne godine.

“Sredstva za rekonstrukciju ovog dijela puta u iznosu od dva miliona i nekoliko stotina hiljada eura obezbijeđena su kapitalnim budžetom. Projekat je završen i u toku je raspisivanje tendera za izbor izvođača radova.

Mi očekujemo da će radovi na dobrobit građana, prije svega Danilovgrada i Podgorice, početi do kraja ove, najkasnije početkom naredne godine. Stari put od ZIKS-a do Podgorice je u veoma lošem stanju, imali smo čak i nekoliko udesa sa teškim posljedicama.

Opština Danilovgrad je podigla kredite i zadužila se te je rekonstruisala put do ZIKS-a, a preostalio dio ove dionice, koja je duga nekoliko kilometara je kritičan”, saopštila je Kovačević.

Ona je dodala da su posljednja dva, tri mjeseca insistirali kod Direkcije za saobraćaj da se što prije izabere izvođač radova, čime bi se krenulo u realizaciju projekta na koji čekaju dugi niz godina.

Takođe pogledajte

Oblačno sa sunčanim intervalima

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno ponegdje u južnim predjelima sa dužim sunčanim …

Iskra traži pojačanja za II dio sezone, evo ko im je na listi želja

Uprava Iskre razmišlja da pojača svoj tim za nastavak sezone. Naime, po pisanju portala cg-fudbal …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this: