Naslovna - Novosti - Društvo - Sastanak predstavnika Danilovgrada i Podgorice: Infarstrukturni projekti na pomolu
Sastanak predstavnika Danilovgrada i Podgorice

Sastanak predstavnika Danilovgrada i Podgorice: Infarstrukturni projekti na pomolu

Rekonstrukcija starog puta od Podgorice do Danilovgrada kao i izgradnja bulevara na trasi novog magistralnog puta koji povezuje dva grada infrastrukturni su projekti koji će biti od ogromnog značaja za oba grada, zaključeno je danas na sastanku gradonačelnika Podgorice dr Ivana Vukovića i predsjednice Opštine Danilovgrad Zorice Kovačević, sa saradnicima.

U tom smislu, kako je na sastanku istaknuto, Podgorica i Danilovgrad će intentzivirati saradnju u cilju realizacije zajedničkih projekata koji će doprinijeti većem kvalitetu života građana.

Gradonačelnik Vuković je je naglasio da će Danilovgrad u novoj upravi Glavnog grada imati otvorenog i pouzdanog partnera i da je Glavni grad spreman da na svim nivoima pomogne i podrži realizaciju projekata i planiranih aktivnosti nove lokalne uprave Danilovgrada, a sve u cilju zadovoljenja potreba i očekivanja građana.

Predsjednica Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević je izrazila zadovoljstvo susretom sa novim rukovodstvom Glavnog grada i iskazala uvjerenje da će se saradnja dvije lokalne uprave nastaviti kontinuirano da ide uzlaznom putanjom.

Ona je istakla da je u tom pravcu u narednom periodu posebno značajna tehnička i stručna podrška službi i organa Glavnog grada, kao i gradskih preduzeća kako bi Opština Danilovgrad bila još funkcionalniji servis građana.

Sagovornici su zaključili da u narednom periodu dvije lokalne uprave intenziviraju saradnju u oblasti kulture, preduzetništva i unapređenja stanja u međugradskom prevozu.

Foto: Glavni grad Podgorica

Takođe pogledajte

SOCIETE GENERALE BANKA MONTENEGRO DONIRALA DIDAKTIČKU OPREMU ŠKOLAMA I RESURSNIM CENTRIMA

Societe Generale banka Montenegro donirala je novi set didaktičkog materijala osnovnim školama u Crnoj Gori. …

Predstavnici opštine Danilovgrad i Glavnog grada potpisali Inicijativu za očuvanje Donje Zete

Danilovgrad, PR pres servis – Predsjednica Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević i gradonačelnik Glavnog grada Ivan Vuković …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this: