Naslovna - Novosti - Društvo - SDP Danilovgrad: Krajnje vrijeme da se stane na put svemoći pojedinaca
Dražen Dragojević (Foto: SDP)

SDP Danilovgrad: Krajnje vrijeme da se stane na put svemoći pojedinaca

“Apelujemo na državu i inspekcijske organe da rade svoj posao i zaštite interese građana kojima je ugrožen normalan život”

Socijaldemokratska partija Danilovgrad podržala je proteste mještana Spuža i okolnih naselja,  povodom, kako su saopštili, “neadekvatnog odnosa državnih i inspekcijskih organa u odnosu na farmu svinja”.

“Krajnje je vrijeme da se stane na put svemoći pojedinaca i njihovog ličnog profita a na uštrb običnog građanina i njegovog prava na slobodu življenja i uživanja u blagodetima svog okruženja. Ovih dana je izražen atak na ekologiju u punom obimu, sječom drveća u školskom dvorištu, zatim dugogodišnjim nekvalitetnim održavanjem i nepoštovanjem standarda i rada bez potrebnih dozvola od strane pomenute farme i drugih zagađivača, što je izazvalo opravdan očajnički revolt građana i NVO-a”, navodi se u saopštenju predsjednika SDP Danilovgrad Dražena Dragojevića.

Dodao je da je zbog velikog naseljavanja Spuža i okoline postao trend spajanje septičkih jama u atmosfersku kanalizaciju…

“Konačno, apelujemo na državu i inspekcijske organe da rade svoj posao i zaštite interese građana kojima je ugrožen normalan život”, naveo je Dragojević.

Takođe pogledajte

Udes na putu Nikšić – Danilovgrad: Dvije osobe povrijeđene, pušten saobraćaj

Na putu Nikšić – Danilovgrad, danas oko 15:55, došlo je do udesa, potvrđeno je Anteni M …

Direktorat za vanredne situacije: Stabilno u Danilovgradu i Nikšiću

Navodi se da su službe zaštite i spašavanja u tim opštinama, kao i predstavnici Direktorata, …

Оставите одговор

%d bloggers like this: