Spuška Parampaščad na Arsenal festu u Kragujevcu

Arsenal fest 09, koji će biti održan od 19. do 22. juna u Kragujevcu, ima bogat prateći program u okviru kog nastupaju i Parampaščad iz Spuža.

Parampaščad će imati zadovoljstvo i priliku nastupati sa velikanima naših prostora kao što su Andreja, Rundek i Ekipa “Ftičeki”, Mile Kekinom i Kragujevačkim akademskim orkestrom “Akordeonista”, a biće i zanimljivih promocija, predavanja i izložbi Petra Pece Popovića, Dejana Cukića, Branka Golubovića Goluba, Nenada Marjanovića Frica i Nemanje Đorđevića.

 

Parampaščad na Lake Fest-u

Povodom svetskog dana muzike 21. juna, na platou ispred Prve kragujevačke gimnazije, Arsenal Fest organizuje besplatni koncert na kome nastupaju pank bend Parampaščad (13:00), solo akustik kantautor Mile Kekin (Hladno Pivo) (13:35) i na kraju (14:00) pevačica Andreja Kurelec-Košavić uz Darka Rundeka i njegov prateći bend Ekipa izvodi međimurske narodne pesme, kakve su zabeležili na albumu “Mura Mura” (2019).

Festivalski prostor Arsenala od 19. do 22. juna vizuelno će obogatiti postavka 20 rok fotografija velikog formata fotografa Nemanje Đorđevića, koji se odlučio da radovima koje do sada nije izlagao predstavi lične i emocionalne impresije nastale na koncertima u Srbiji i regionu u poslednjih nekoliko godina.

Spuška Parampaščad na Arsenal festu u Kragujevcu

Arsenal je neosporno najveći gitarski festival u Srbiji.