Connect with us

Bloginja

U potpisu Anja Bloginja

Objavljeno

on

Ne znam da li znate, ali nije na odmet i da ponovim.

Ja sam slikarka. I modna dizajnerka. Ne samoprozvana već sa magistarskom diplomom. Jeste ? volim time da se hvalim. Mislim da hvaliti se nivoom obrazovanja, odnosno diplomom, nikad ne izlazi iz mode.
Eto još jedne ideje da ostanete u trendu (i ove zime).

Ono što bih vam ja predložila, a što se stila tiče, jesu predimenzionirani djelovi garderobe: džemperi, dukserice, rukavi, kragne i karneri. Kako bi vaš izgled bio uravnotežen, uz ovakve komade iskombinujte vaš omiljeni skinny jeans, ravne pantalone ili uske suknje. A ukoliko ste za malo “edgy” varijantu, u sve to dodajte poneki providni sloj ili dio garderobe.

Ja sam na temu “Oversized piece” odgovorila mini kolekcijom “Good to be black”.

 

Odlučila sam da akcenat stavim na rukave i kragnu. Za “smireniju” kombinaciju predlažem usku suknju. Ali ko voli skroz smireno, zar ne? Zato je suknja u boji ciklame i sa providnom nad-suknjom daje statement opis ovom izgledu.
A za hrabrije tu su pantalone koje se svojom formor slazu sa temom uvećanih rukava i kragne, dok je dramatičan momenat postignut providnom partijom u neočekivanom dijelu pantalona.

Kolekcija je dostupna i može se naručiti preko facebook i instagram profila: Anja Radulovic Studio i Anja_Radulovic_Studio.

Izvor: Bloginja.me

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Bloginja

Izbori Nikšić: Raspodjela mandata na 53% obrađenog biračkog tijela

U Nikšiću se danas održavaju izbori. Biračka mjesta otvorena su u sedam sati. Na dva biračka mjesta glasanje je kasnilo zbog kamera. Posmatrači su već u prvom satu izbornog dana zabilježili nepravilnosti. Prema informacijama sa terena koje objavljuje CeMI nepravilnosti se uglavnom odnose na slikanje glasačkih listića, njihovo javno pokazivanje, korišćenje mobilnih telefona, te javno saopštavanje kojoj partiji ili koaliciji je otišao glas. Zabilježeno je i kršenje epidemijskih mjera.

Objavljeno

on

By

Biračka mjesta u Nikšiću, njih ukupno 138, zatvorena su u 20 sati
Prema projekcijama u odnosu na 53.3% biračkih mjesta Evropski tim za Nikšić ima 17 mandata, Za budućnost Nikšića 12, Mir je naša nacija 10, Crno na bijelo i Narodni pokret po 1 mandat dok SDP trenutno nema mandata.

Pratite uživo projekcije CEMI-a na portalu VD – OVDJE

Nastavite čitanje

Bloginja

Zašto se zaljubljujemo? Jevrosima Pejović (Video)

Objavljeno

on

By

Tumačenje snova geštalt pristup - Jevrosima Pejović
Zaljubljujemo se u one sa kojima možemo da stvorimo nešto novo i koji će nam mogu pomoći da porestemo. Kako se to dešava pogledajte u videu! Ukoliko volite da čitate, svratite na blog Bloginja.

Nastavite čitanje

Facebook

Najčitanije