Ne znam da li znate, ali nije na odmet i da ponovim.

Ja sam slikarka. I modna dizajnerka. Ne samoprozvana već sa magistarskom diplomom. Jeste ? volim time da se hvalim. Mislim da hvaliti se nivoom obrazovanja, odnosno diplomom, nikad ne izlazi iz mode.
Eto još jedne ideje da ostanete u trendu (i ove zime).

Ono što bih vam ja predložila, a što se stila tiče, jesu predimenzionirani djelovi garderobe: džemperi, dukserice, rukavi, kragne i karneri. Kako bi vaš izgled bio uravnotežen, uz ovakve komade iskombinujte vaš omiljeni skinny jeans, ravne pantalone ili uske suknje. A ukoliko ste za malo “edgy” varijantu, u sve to dodajte poneki providni sloj ili dio garderobe.

Ja sam na temu “Oversized piece” odgovorila mini kolekcijom “Good to be black”.

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

 

Odlučila sam da akcenat stavim na rukave i kragnu. Za “smireniju” kombinaciju predlažem usku suknju. Ali ko voli skroz smireno, zar ne? Zato je suknja u boji ciklame i sa providnom nad-suknjom daje statement opis ovom izgledu.
A za hrabrije tu su pantalone koje se svojom formor slazu sa temom uvećanih rukava i kragne, dok je dramatičan momenat postignut providnom partijom u neočekivanom dijelu pantalona.

Kolekcija je dostupna i može se naručiti preko facebook i instagram profila: Anja Radulovic Studio i Anja_Radulovic_Studio.

Izvor: Bloginja.me