Connect with us

Spuž

U susret “Dječjoj nedelji” uređeno dvorište vrtića ,,Zora Šaranovic” u Spužu

U susret “Dječjoj nedelji” zaposleni vaspitne jedinice ,,Zora Šaranovic” iz Spuža došli su na ideju da urede dvorište vrtića. Tako je postojeći mobilijar dobio novi sjaj, a djeca pješčanike za lijepu igru i zabavu.

Doprinos u uređenju dvorišta dala je fabrika Mondial iz Spuža koja je donirala šljunak za nasipanje parkinga vrtića, kao i rasadnik Lakić koji je obogatio dvorište sadnicama.

Zaposleni su se zahvalili na donaciji i pomoći. Poručuju da entuzijazam za rad i ljubav prema djeci su pokretač novih kreativnih ideja za dalje poduhvate kako bi djeci boravak u vrtiću učinili što ljepšim i prijatnijim.

Zora

Sjajan tim profesionalaca koji su jako kreativni i posvećeni i uz njihov veliki angazman i podršku ovaj vrtic postaje divna oaza gdje djeca rado dolaze, igraju se i uče. Dakle, ovo je vrtic po mjeri djeteta, kazali su iz ove vaspitno-obrazovne ustanove.

Iz Uprave su napomenuli da su u akciji uredjenja parking prostora ispred vrtića, bili uključeni i roditelji koji su obezbijedili mehanizaciju na čemu su im se iz Uprave vrtića i zahvalili.

Reklama
Ostavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Spuž

Proslavljena slava crkve Svetog Petra Cetinjskog u Spužu

Danas je u crkvi Svetog Petra Cetinjskog u Spužu, povodom hramovne slave, služena Liturgija.

-Nakon svetog sabranja, sveštenstvo i vjerni narod u parohijskom domu ugostili su domaćin ovogodišnje slave g. Novak Radulović sa porodicom, kao i članovi bratstva Sv. Petra Cetinjskog, a tom prilikom je i priređen kulturno-umjetnički program u kom su učestvovali polaznici škole vjeronauke “Sveti Petar Cetinjski” predvođeni vjeroučiteljicom popadijom Sofijom Tatić, stoji u objavi Crkvene opštine Danilovgrad.

NASTAVI SA ČITANJEM

Ekonomija

U mjestu Grbe gradiće se solarna elektrana snage 1,8 MW

solar plant

U Grbama, Spužu, planirana je gradnja solarne elektrane snage 1,8 MW.

Agencija za zaštitu životne sredine obavjestila je javnost da je investitor Boban Šaranović iz Danilovgrada podnio zahtjev za odlučivanje o potrebi izrade elaborata o procjeni uticaja na životnu sredinu ovog projekta.

Kako se vidi iz dokumenta koji je izradio Institut Sigurnost iz Podgorice, planira gradnju solarne elektrane na površini od 23.989m², a površina koju će zauzeti objekat je 9396.8m².

Fotonaponski on-grid sistem uključuje fotonaponske panele (module), montažnu podkonstrukciju za potrebe postavljanja fotonaponskih panela, invertore, kablovske razvode za povezivanje i rad fotonaponskog sistema, zaštitnu
opremu i sistem nadzora/monitoringa nad fotonaponskim sistemom.

NASTAVI SA ČITANJEM

Facebook

Najčitanije