Connect with us

Društvo

“Veče Besjede” u organizaciji Omladinskog servisa

U Centru za kulturu Danilovgrad, a u organizaciji Omladinskog servisa Danilovgrad, Uprave za sport i mlade , održano je ,,Veče Besjede“

Published

on

Foto: Omladinski servis Danilovgrad

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


U Centru za kulturu Danilovgrad, a u organizaciji Omladinskog servisa Danilovgrad, Uprave za sport i mlade , održano je ,,Veče Besjede“.

“Ova aktivnost okupila je mlade, talentovane govornike, koji su sa svim prisutnima podijelili kako svoje retoričke kapacitete, tako i poslali lijep primjer na koji način prevazići strah i tremu kada je javni nastup u pitanju. Ovo je samo jedna u nizu aktivnosti kojima se trudimo da afirmišemo mlade u Danilovgradu i poboljšamo njihove kapacitete i kompetencije“, za portal Danilovgrad, kazala je Marija Popović.

Foto: Omladinski servis Danilovgrad

“Zahvaljujemo se našem partneru Centru za kulturu Danilovgrad, koji uvijek ima senzitivnosti za naše potrebe, ali i na svim raspoloživim resursima koje mi mladi uvijek imamo na raspolaganju za organizaciju naših aktivnosti. U narednom periodu očekuje nas još jedan događaj ovog tipa, kada će se danilovgradskoj publici predstaviti prva grupa polaznika, škole retorike u okviru omladinskog sevrisa Danilovgrad Uprave za sport i mlade“, kazala je administratorka, Marija Popović.

Ostavite komentar

Leave a Reply

Društvo

Zaključeni ugovori između Opštine Danilovgrad i predstavnika sportskih organizacija

Za sufinansiranje programa rada sportskih organizacija, Budžetom Opštine Danilovgrad, opredijeljena su sredstva u visini 200.000,00 eura.

Published

on

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Odlukom o raspodjeli sredstava sportskim organizacijama za 2022. godinu, od 18.05.2022. godine, predviđeno je da se putem Javnog konkursa rasporedi 50%, odnosno 100.000,00 od ukupnog iznosa sredstava opredijeljenih Budžetom. Navedenom Odlukom, sredstva za sufinansiranje programa rada sportskih organizacija, raspoređena su na sljedeći način:

FK „Iskra“ – 32.698,83 eura

KK „Danilovgrad“ – 10.077,77 eura

MRK „Danilovgrad“ – 11.341,54 eura

OFK „Spuž“ – 6.642.90 eura

FK „Danilovgrad“ – 11.276,73 eura

KK „Iskra“ – 15.197.67 eura

SPK „Matrix“ – 8.198,31 eura

SK „Vojnik“ – 4.666,23 eura

Predsjednik Opštine Branko Bošković, upriličio je prijem za predstavnike sportskih organizacija, dobitnike sredstava, tokom kojeg su zaključeni ugovori.

NASTAVI SA ČITANJEM

Društvo

„Zazimljavanje pčela“ u prostorijama Mjesnog doma u Donjem Zagaraču

Published

on

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


U četvrtak, 18. avgusta 2022. godine, u prostorijama Mjesnog doma u Donjem Zagaraču, u 19.00 h, organizovaće se predavanje na temu „Zazimljavanje pčela“, koje mještani Zagarača organizuju u saradnji sa NVO Molekul i opštinom Danilovgrad , dok će se u ulozi predavača naći Vladimir Radulović, tehnički sekretar Saveza pčelarskih organizacija Crne Gore.

Organizatori su saopštili da je predavanje otvoreno za javnost, pa samim tim, pozivaju sve zainteresovane da prisustvuju navedenom događaju.

S obzirom na ograničenost mjesta i u cilju kvalitetnije organizacije događaja, potrebno je da se zainteresovani prijave putem Instagram i Facebook stranice ili na mejl [email protected], na način što će nasloviti mejl sa “Prijava za predavanje “„Zazimljavanje pčela“” i u tekstu mejla upisati svoje ime i prezime, kontakt telefon, mejl adresu i zanimanje (ukoliko se kroz jedan mejl prijavljuje više osoba, potrebno je za svaku osobu naznačiti prethodno navedene podatke).

NASTAVI SA ČITANJEM

Najčitanije