Naslovna - Danilovgrađani - VESELI KUTAK

VESELI KUTAK

Udruženje pedagoga Crne Gore i Unija srednjoškolaca Crne Gore u okviru projekta „Aktiviraj se i ti!“, raspisali su Konkurs za finansiranje učeničkih projekata sa ciljem podsticanja aktivizma i volonterizma mladih. 

Za Gimnaziju “Petar I Petrović Njegoš” projekat pod nazivom „Veseli kutak“ uspješno su osmislili učenici: Bojana Rajković, Irena Caušević, Lauš Cvijović, Nina Matanović i Andrea Jovović. Ideja kojom su se vodili je oplemenjavanja školskog prostora klupama pravljenim od panela. – naveli su iz Gimnazije.


Podršku realizaciji projekta dala je Uprava škole. Zahvaljujemo se i profesorima koji su imali razumjevanja za ovu lijepu akciju naših učenika. Posebnu zahvalnost dugujemo g-dinu Mijatu Tomiću, vlasniku Firme „Matino“, Orja Luka, koji je donacijom paleta pomogao realizaciju našeg projekta. – stoji u saopštenju Gimnazije


Nakon pripremnih aktivnosti danas smo krenuli u izradu klupa. Učenici su sa puno entuzijazma krenuli u akciju, a svojim savjetima i konkretnim aktivnostima mnogo su nam pomogli domar škole Mato Pavićević i profesor Istorije Danilo Radoičić. Koliko su učenici spremno prionuli na posao uvjerila se i naša današnja gošća pedagoškinja Tatjana Jokić, članica Udruženja pedagoga CG koja je sa koordinatorkom projekta naše škole Nadeždom Vujašković zabilježila naš rad fotografijama . – stoji u saopštenju na Facebook stranici Gimnazije “Petar I Petrović Njegoš”

Takođe pogledajte

Marija Rakočević nastavila da niže uspjehe

Juče je u Vitezu, BIH, održano medjunarodno plesno takmičenje uz učešće 1400 takmičara iz 5 …

Divlja deponija iza marketa IDEA kod pružnog prelaza Pažići

Već duže od mjesec dana stoji nabacano smeće na manje od 1 km od prelijepog …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this: