Naslovna - Novosti - Društvo - XI Dance Open- Memorijal Božica Pejović

XI Dance Open- Memorijal Božica Pejović

XI Dance open, plesno takmičenje, kao sjećanje na Božicu Pejović, održaće se u nedjelju 10.11.2019. godine u Sportskom centru sa početkom u 10 časova. Učešće će uzeti 23 plesna kluba, sa 800 takmičara iz Srbije, BiH, Hrvatske i Crne Gore.
Organizator je PK ”Matrix”, a pokrovitelj je SO Nikšić i SC Nikšić.
Detalj sa prošlogodišnjeg takmičenja
Takmičenje će ovog puta okupiti oko 800 takmičara iz Srbije, BIH, Hrvatske i Crne Gore. I žiri će raditi u istom sastavu. Pokrovitelj je opština Nikšić i Sportski centar Nikšić a organizator plesni klub “Matrix”.
Prošlogodišnji kup, koji je bio deseti po redu, pa na neki način i jubilarni, okupio je pko 1100 učesnika, pa je to ujedno i najbrojnija manifestacija,sa najvećim brojem učesnika koja je održan u ASC Nikšić.
“Trudićemo se da kao i ranijih godina budemo dobri domaćini, da se gosti osjećaju lijepo i da iz Nikšića ponesu lijepe uspomene i utiske sa ovog takmičenja.
Na takmičenju će učestvovati 23 plesne organizacije koje će se takmičiti u svim uzrasnim kategorijama. Ovo takmičenje je specifično po mnogo čemu, a pokrenuto je sa željom da sačuvamo uspomenu na našu dragu Božicu. Svim takmičarima , u ime organizatora želim puno uspjeha.”  kazala je Mia Rakočević, direktorica PK Matrix

Takođe pogledajte

Poruke sa VI sjednice OO DPS Danilovgrad

Opštinski odbor DPS Danilovgrad, dao je punu podršku državnom vrhu i rukovodstvu partije da istraje …

U nedelju “Svetosavska litija” u Danilovgradu

U nedelju, 26.01.2020. godine, sa početkom u 18 časova u crkvi Svete Tekle u Danilovgradu …

Оставите одговор

%d bloggers like this: