Posebna ponuda za ugostitelje iz Danilovgrada

Zavod upozorava: Danas moguće vremenske nepogode

Zavod za hidrometeorologiju i seizmologiju upozorio je danas da su u pojedinim djelovima Crne Gore moguće kratkotrajne vremenske nepogode.

„Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali povremeno i mjestimično kiša ili pljusak praćen grmljavinom. Ponegdje su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode praćene gradom i jakim udarima vjetra. Vjetar tokom dana umjeren, ponegdje i pojačan, uglavnom južni i zapadni. Najviša dnevna temperatura vazduha 19 do 31 stepen“, objavljeno je na sajtu.

Sjutra promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali i uslovima za mjestimično slabu kišu ili kratkotrajni pljusak i grmljavinu.

„Vjetar tokom dana povremeno umjeren do pojačan, zapadnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha 7 do 19, najviša dnevna 18 do 31 stepen“, kaže se u saopštenju.
U Podgorici sjutra promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, ali i uslovima za kratkotrajno slabu kišu ili pljusak i grmljavinu. Vjetar umjeren, južnih i zapadni. Jutarnja temperatura vazduha oko 19, najviša dnevna oko 30 stepeni.

 

 

Takođe pogledajte

Reagovanje Demokratskog fronta Danilovgrad

Ako je do sada i bilo neke dileme, nakon objavljene vajber prepiske lokalnih funkcionera DPS-a …

U PROSTORU ZA UMJETNOST OTVORENA IZLOŽBA RADOVA UMJETNICE MILIJANE VUJOVIĆ

U Prostoru za umjetnost u upravnoj zgradi Podgoričke banke otvorena je izložba radova umjetnice Milijane …

Оставите одговор

%d bloggers like this: