Connect with us

Promo

Baš bi se isplatilo, novo kupatilo!

Za samo 26,99€ mjesečno uživajte u moderno uređenom kupatilu iz snova!

Objavljeno

dana

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Kompanija Novi Volvox pripremila je nove kombinacije materijala, keramike i sanitarija za vaše novo kupatilo. Za samo 26,99€ mjesečno, bez kamate, možete opremiti kompletno kupatilo u vašem stanu ili kući.

Španska keramika Prissmacer, sanitarije Fayans, italijanske Remer česme, bojler Ariston, Alcaplast ugradni vodokotlić i prateći materijal kao što su fuge, ljepilo, lajsne, dio su novog paketa koji možete pronaći u prodajnom salonu Novi Volvox, u ulici Vojislavljevića br. 91 (na magistralnom putu kroz Dahnu/Zabjelo). S obzirom da se u ponudi salona nalaze brojni, raznovrsni proizvodi, ukoliko žele, kupci mogu odabrati i neki drugi dizajn keramike, drugačiji od ponuđenog, kako bi se ovaj materijal što bolje uklopio u njihov prostor.

Do novog kupatila možete doći putem Kredita na licu mjesta koji se odobrava brzo i lako, u saradnji sa NLB Bankom. Kupac – zaposleno lice ili penzioner, može biti klijent bilo koje od banaka i ne mora biti klijent NLB banke da bi kredit bio odobren. Više o Kreditu na licu mjesta možete pogledati ovdje .

Materijal za renoviranje kupatila, može se platiti i gotovinski, ili u ratama putem kreditnih kartica kao što su: La Rata, CKB Shopping, Premium kartica Hipotekarne banke, Libero kartica NLB banke.

S obzirom da se u ponudi salona nalaze brojni, raznovrsni proizvodi, ukoliko žele, kupci mogu odabrati i neki drugi dizajn keramike, drugačiji od ponuđenog, kako bi se ovaj materijal što bolje uklopio u njihov prostor. U slučaju da je potrebno zamijeniti parket, laminat ili osvježiti fasadu kuće, u Novom Volvoxu se i ta vrsta materijala može kupiti putem beskamatnog kredita u iznosu do 5000€ na 36 rata.

Procjena cijene navedenog paketa rađena je na primjeru kupatila površine 5m2. U cijenu nije uračunata usluga ugradnje. Akcija traje do isteka zaliha.

Dobro došli u prodajni salon Novog Volvoxa!

Kreditiranje bez kamate posredstvom NLB banke.

Reprezentativni primjer za konkretnu ponudu i kupatilo od 5m2:

Za iznos kredita od 971,61 EUR i rok otplate 36 mjeseci, kamatne stope na godišnjem nivou iznose:

nominalna kamatna stopa (NKS) je 0%, efektivna kamatna stopa (EKS) 0,00%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna naknada za obradu kredita od 0% iznosa kredita (0 EUR), naknada za 1 mjenicu (0 EUR), naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (0 EUR). (Ukupno 0 EUR).

Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 971,61 EUR, dok je iznos mjesečnog anuiteta 26,99 EUR. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i ostalih naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita, kao i administrativna zabrana.“

Ostavite komentar

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Required fields are marked *

Promo

Izdaje se linija za tehnički pregled

Objavljeno

dana

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Izdaje se linija za tehnički pregled.

Kompletan putnički i kamionski program. Objekat je urađen po svim standardima.

Kontakt telefon 069 222 500

Spuž

NASTAVI SA ČITANJEM

Ekonomija

Gondor produkcija Vas poziva na stručno osposobljavanje

Objavljeno

dana

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Odradite pripravnički staž u jednoj od najstarijih marketinških agencija u Crnoj Gori!

Budite stručno osposobljeni za marketing, prodaju, novinarstvo i dizajn. Pridružite se kreativnom timu i steknite znanje na pravi način.
Postoji velika mogućnost zasnivanja radnog odnosa.

Posjetite ih na Facebook-u na linku u nastavku

NASTAVI SA ČITANJEM

Danilovgrad
Магла
06:5516:11 CET
Осећај: 8°C
Ветар: 3km/h NNW
Влажност: 90%
Притисак: 1021.67mbar
УВ индекс: 0
НедПонУто
13/10°C
15/9°C
15/10°C

Facebook

Najčitanije

[wcepe_products recent=true order='desc' number='4' columns='4' hide='rating,onsale' button='Vidi artikal']