Naslovna - Novosti - Tehnologija - Google Drive ima preko 1 milijardu korisnika
Google Drive ima preko 1 milijardu korisnika

Google Drive ima preko 1 milijardu korisnika

Google dodaje još jednu platformu, koja je uspela da prevaziđe milijardu korisnika. Kompanijin Drive cloud servis se pridružuje elitnom timu, u kome se još nalaze i Gmail, Chrome, Maps, YouTube, Android i Play Store.

Kompanija je ovu informaciju objavila tokom svoje Google Cloud Next konferencije, ističući da će dostignuće biti postignuto u nekom trenutku tokom ove nedelje, mada nije tačno objavljen dan kada će se ovo dogoditi (ili se već dogodilo).

Google je obično tajanstven i tih kada su u pitanju objave u vezi sa Drive servisom. Prošle godine, kompanija je objavila da je Google Drive ima preko dva biliona (američki trilion) fajlova i preko 800 miliona aktivnih korisnika.

Tokom poslednjih 12 meseci, Google je aktivno poboljšavao Drive mogućnosti sa funkcijama i karakteristikam, koje su fokusirane na poslovne korisnike. Team Drives i Drive File Stream su namenjeni kompanijama, dok su svi korisnici dobili machine-learning funkcije. Tu su i Drive-pokretane opcije bekapovanja i sinhronizacije za sve PC i Mac korisnike.

benchmark

Takođe pogledajte

Microsoft ponovo obavještava korisnike da prestaje podrška za Windows 7

Podrška za Windows 7 zvanično prestaje 14. januara sledeće godine, a ako i dalje koristite Windows 7, …

lista najpopularnijih emotikona u 2019. godini

Objavljena lista najpopularnijih emotikona u 2019. godini

Svidjelo se to nekima ili ne, emotikoni su postali svakodnevni dio komunikacije. U emotikonima je …

Оставите одговор

%d bloggers like this: