Naslovna - Novosti - Tehnologija - Google Drive ima preko 1 milijardu korisnika
Google Drive ima preko 1 milijardu korisnika

Google Drive ima preko 1 milijardu korisnika

Google dodaje još jednu platformu, koja je uspela da prevaziđe milijardu korisnika. Kompanijin Drive cloud servis se pridružuje elitnom timu, u kome se još nalaze i Gmail, Chrome, Maps, YouTube, Android i Play Store.

Kompanija je ovu informaciju objavila tokom svoje Google Cloud Next konferencije, ističući da će dostignuće biti postignuto u nekom trenutku tokom ove nedelje, mada nije tačno objavljen dan kada će se ovo dogoditi (ili se već dogodilo).

Google je obično tajanstven i tih kada su u pitanju objave u vezi sa Drive servisom. Prošle godine, kompanija je objavila da je Google Drive ima preko dva biliona (američki trilion) fajlova i preko 800 miliona aktivnih korisnika.

Tokom poslednjih 12 meseci, Google je aktivno poboljšavao Drive mogućnosti sa funkcijama i karakteristikam, koje su fokusirane na poslovne korisnike. Team Drives i Drive File Stream su namenjeni kompanijama, dok su svi korisnici dobili machine-learning funkcije. Tu su i Drive-pokretane opcije bekapovanja i sinhronizacije za sve PC i Mac korisnike.

benchmark

Takođe pogledajte

Xiaomi Redmi Note 7 – test i recenzija

Xiaomi Redmi Note 7 – test i recenzija

Xiaomi pravi sve bolje mobilne uređaje, te ih na tržište plasira po primamljivim cijenama – …

Šestogodišnja djevojčica od zarade sa YouTube kupila zgradu

Šestogodišnja južnokorejska zvezda YouTube-a, Boram, koja ima oko 30 miliona pratilaca, kupila je petospratnu zgradu u …

Оставите одговор

%d bloggers like this: