Naslovna - Novosti - Konkurs ,,Za Zelenu Zetu“ produžen do 10.jula
Mostovi na potoku Ljutotuk i Vranjak

Konkurs ,,Za Zelenu Zetu“ produžen do 10.jula

Javni konkurs za najbolji autorski esej ili blog i prateće fotografije o rijeci Zeti, kog su u okviru promotivnih aktivnosti građanske inicijative ,,Za Zelenu Zetu“, raspisali Ekološki pokret ,,Ozon“ i WWF Adria produžen je do 10. jula tekuće godine, kako bi svima koji su izrazili interesovanje bilo omogućeno da uzmu učešće i podijele lične utiske i uspomene o ovom prelijepom vodotoku koji protiće kroz Nikšić, Danilovgrad i Podgoricu.

Zato pozivamo sve koji žele da sa javnosti podijele svoje lične priče i  autorske fotografije omiljenih mjesta na Zeti, da to učine slanjem na e-mail: zazelenuzetu@ozon.org.me.

Tekst u formi eseja ili bloga  može da ima maksimalno 4.500 karaktera (sa razmakom),  a fotografije bi trebalo da budu u kvalitetnoj rezoluciji.

Zbog eventualnih nedoumica ističemo da će za nagrade konkurisati samo oni koji pošalju i tekstualni i vizuelni doživljaj o rijeci Zeti, odnosno esej ili blog sa pratećim autorskim fotografijama, ali i da je dozvoljeno zajedničko učešće. Znači, ukoliko neko ima više sklonosti da svoj doživljaj Zete prenese pišući o tome, dozvoljeno je da se prijavi na konkurs sa nekim ko to isto može prenijeti kroz objektiv.

Ideja konkursa jeste rođena zbog priča o odrastanju uz rijeku, a to znači i sklapanje prijateljstava i ljubavi za cijeli život i upravo zato podržavamo zajednčki rad.

Tri najbolje priče sa pratećim autorskim fotografijama, o čemu će odlučiti stučni žiri, biće nagrađene, nagrade će biti dodijeljene na specijalnom događaju, koji je u pripremi:)

Takođe pogledajte

Zimsko prebrojavanje ptica u Danilovgradu, stanje zabrinjavajuće

Društvo prirodnjaka Crne Gore kao i svake godine organizuje u Danilovgradu prebrojavanje ptica močvarica u …

Pravo na socijalno stanovanje

Opštine korisnici Egalizacionog fonda; Danilovgrad na 7. mjestu po razvijenosti

Ministarstvo ekonomije uradilo novu listu stepena razvijenosti crnogorskih opština prema kojoj se dijeli novac iz …

Оставите одговор

%d bloggers like this: