Plesni klub “Matrix” vratio se iz Beča, gdje je za vikend, učestvovao na Medjunarodnom festivalu “Beč open” na kome je učestvovalo 15 država.

“Matrix” ekipa, njih 70, sastavljena od takmičara iz tri grada (NK, PG i DG) napravila je odličan rezultatat osvojivši u ukupnom plasmanu 8 prvih mjesta, dva druga, jedno treće mjesto, kao i jednu specijalnu nagradu!

Prva mjesta osvojile su formacije,”Explossion”,”Trix””,”Fleš” i “Smile”, Sara Stijepović u belly dance i hip hopu i Tamara Pejović u dvije kategorije odraslih.

Bio je ovo lijep takmičarski festival, tajao je od ranih jutarnjih sati do ponoći, kad je obavljeno proglašenje najboljih za najstarije kategorije, rekao je za naš portal Nikola Rakočević, koordinator “Matrix”-a.

Ovo je nama prvi ovogodišnji zvanični nastup, a ove godine je i jubilej, 20 godina rada kluba.

U Beču smo se zaista lijepo proveli, obišli dosta kulturnih znamenitosti grada a postigli i odličan rezultat na plesnom podijumu.

Navikli smo našu javnost na dobre rezultate, pa je ovo samo kontinuitet jednog takvog rada. Trudimo se da se uvijek predstavimo u dobrom svijetlu, a iza svih ovih rezultata stoji veliki rad, trud i ljubav, sati vježbanja i posvećenosti. Šta ste zaista radili vidi se na podijumu, kaže za VD Rakočević.

Ovom prilikom se zahvaljujem svima koji su nam pomogli da ispratimo festival u Beč, a najviše roditeljima naših takmičara koji nas podržavaju sve ove godine. Trudićemo se i ubuduće da budemo uspješni predstavnici i ambasadori naše kulture i sporta na medjunarodnom nivou, kazao je Rakočević