NIGGOR, ESID RADIO I LOUP GAROU KOMPLETIRALI LAJNAP ZBRKE

MC Niggor, podgorički sastav Esid Radio i beogradski Loup Garou kompletirali su ovogodišnji revijalni dio demo festivala Zbrka fest, koji će se 1. i 2. maja održati na Glavi Zete.

Iz Esid Radija ne kriju oduševljenje nastupom, ali i ukazanom prilikom:

“Oduševljeni smo što smo dobili priliku da nastupimo u revijalnom dijelu festivala sa mnogim regionalnim izvođačima od kojih smo učili svoje prve rokerske korake. Nadamo se dobrom provodu i lijepom druženju, kao i promovisanju našeg materijala”, ističu rokeri iz Podgorice.

S druge strane, alternativni bluz bend iz Beograda, pohvalio je karakter i vrijednosti festivala koji pruža priliku mladim neafirmisanim autorima.

“Promocija stvaralaštva i podrška mladima je danas, više nego ikad potrebna kao ohrabrenje autorima i kao način da budu prisutni u nažalost, limitiranom kulturnom prostoru na početku njihovog delanja – baš kada im je to najpotrebnije. Srećom, zahvaljujući entuzijastima poput Z.B.R.K.A fest tima, autorska muzika je našla svoju “sigurnu kuću”. Sa druge strane, internacionalni karakter festivala otvara vrata za razvoj kulture i turizma, promovišući vrednosti koje čine ono najbolje u ljudima”, poručili su bluzeri, dodajući da su zahvalni festival na ukazanoj časti i učešču u revijalnom programu festivala muzike i prirode i na prilici da “budemo sa Vama od početka građenja jedne lepe tradicije”.

Podsjećanja radi, na festivalu će, u revijalnom dijelu, nastupiti i ranije najavljeni Riblja čorba, Mortal kombat, Silente, SevdahBaby, Iskaz i drugi.

Osim onlajn, karte po cijeni od sedam eura mogu se kupiti u kafe barovima “Propaganda” i “Floyd” u Nikšiću, “Obala” u Danilovgradu i “Irski pab” i “Kajman” u Podgorici.