Anita Barović, Little Miss i Miss Simpathy Montenegro

Prošlog vikenda ,tacnije 6.4.2019.god. u Hotelu ,,Princess” u Baru odrzano je tradicionalno takmicenje za najljepse dječake i djevojčice u 7 različitih kategorija.

Izbor je održan u organizaciji Top 3 Models Montenegro i nacionalnog direktora Ivane šćekić. Od 18 finalista koliko se predstavilo na takmicenju, u 7. kategorija uzrasta od 3 – 17 godina, izabrani su najljepši dječaci i djevojčice u Crnoj Gori za 2019. godinu.

Titulu Little Miss Montenegro 2019 i Miss Simpathy 2019, osvojila je naša sugrađanka Anita Barović, dvanaestogodišnja djevojčica, učenica 7. razreda OŠ ,,Vuko Jovovic”.

Ujedno, pored izbora za najljepse dječake i djevojčice gosti su imali priliku da vide predstavnice za svjetsko takmicenje ,,Miss 7 Continents” koje se odrzava od 6 – 16. maja u Turskoj.

U okviru muzičkog dijela programa nastupila su talentovana djeca, članovi agencije Top 3 Models Montenegro, koja su svojom pjesmom i plesom svima uljepšali vece.

Specijalni gosti bili su drugari iz vrtića ,,Svetionik” iz Bara a upriličena je i revija ,,Moj Stajling 2019′‘, a prikazani su i modeli vjencanica ,,L’ Anita” iz Danilovgrada.

Intervju – Anita Barović: “Nikada ne odustajte od svojih snova!”