Connect with us

Spuž

OŠ “Njegoš”: „Mi smo uz vas, pobijedićemo zajedno!“ 

Published

on

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Dječja nedjelja obilježava se svake godine tokom prve sedmice oktobra. Učenici i nastavnici OŠ „Njegoš“ iz Spuža iskoristili su taj povod da organizuju divnu priredbu kako bi poslali snažnu poruku svim korisnicima Fondacije, njihovim drugarima: „Mi smo uz vas, pobijedićemo zajedno!“

„Humanost se uči od malih nogu“, „Prokrenite plemenitost u sebi i drugima“, „Čovjek je čovjeku čovjek“ samo su neke od poruka koje su mališani iz osnovne škole „Njegoš“ uputili svima nama.

Djeca su se ujedinila i odlučila da je važno da i oni podignu glas i bore se za svoje drugare koji vode bitke za zdravlje. Ovi sjajni mali – veliki ljudi preuzeli su odgovornost, zato je na nama da im pomognemo u toj humanoj misiji jer, kako su nam ovi mališani poručili: „Dobrota u riječima stvara povjerenje, dobrota u mislima stvara dubinu, dobrota u davanju stvara ljubav.“ 

Nas beskrajno raduje činjenica da smo okruženi djecom punom ljubavi i empatije, a njihov apel nam je još jedna potvrda da smo na dobrom putu.  Iz Fondacije “Budi human” su se zahvalili učenicima OŠ “Njegoš ” u Spužu uz riječi da su sigurni da će se vaš njihov čuti snažno i daleko!

Ostavite komentar

Leave a Reply

Promo

Spuško ljeto 2022.: Memorijalni turnir u fudbalu na pijesku “Filip Ljumović” ulazi u završnu fazu

Published

on

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Spuž, odnosno Spuško ljeto, godinama unazad prepoznat je, između ostalog, i po organizaciji turnira u fudbalu na pijesku. I ove godine, u okviru pomenute manifestacije organizovan je turnir koji je ujedno i memorijalan i nosi naziv “Filip Ljumović”.

Turnir je organizovan u četiri kategorije: žene, kadeti, seniori i veterani. Turnir je počeo 20.jula i utakmice se igraju na otvorenom, ispod spuškog mosta.


Ove nedjelje, kako nam je kazao Boban Šaranović iz Organizacionog odbora manifestacije, turnir ulazi u završnu fazu.

Kada su u pitanju seniori, u ponedeljak i utorak (8 i 9.avgust) igraju se četvrtfinalne utakmice: 8. Avgust /Spuž – Kodio ( 21:00h), Storycouture – Konik city (21:45h); 9.avgust / Martinići 1796 – Prava stvar (21:00h), Iz Pjaćence moji – Ljutotuk (21:45h).

Polufinalne utakmice će se odigrati 11.avgusta, a finale je planirano za nedjelju, 14.avgusta u 21:15h. Takođe, u nedjelju će se igrati još dva finalna meča – u kategoriji kadeti i žene.

Veterani će svoju finalnu utakmicu odigrati 9.avgusta.

Na dan finalnih utakmica, pobjednicima kao i drugoplasiranima biće uručeni pehari, a obezbijeđene su i novčane nagrade, kazao nam je Šaranović.

NASTAVI SA ČITANJEM

Promo

Čorbijada na Spuškom ljetu

Published

on

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


U okviru manifestacije Spuško ljeto biće održana Čorbijada. Takmičenje je zakazano za 7.avgust sa početkom u 10:00h do kada je otvoreno i prijavljivanje ekipa.

Ekipe su dužne obezbijediti potrebnu opremu (sto, suncobran itd), saopštili su organizatori na zvaničnoj Facebook stranicu.

Takođe, ekipe su dužne svu opremu donijeti i postaviti do 10h, nakon čega svi moraju ukloniti svoja vozila sa prostora kod terena, navodi se dalje u pozivu. Spremanje čorbe do 15h, a proglašenje pobjednika u 16h.

Organizatori su istakli da parkiranje neće biti dozvoljeno na prostoru pored terena.

NASTAVI SA ČITANJEM

Najčitanije