Connect with us

Društvo

„Rijekom Zetom“ juče u Spužu: Vrhunska zabava na vodi

Tradicija stara više od 20 godina i ovaj put je uspjela da okupi ljubitelje sportova na vodi. Zatvaranje manifestacije večeras, koncertom Amadeus benda koji će se održati u ulici Baja Sekulića. Zlatni sponzor manifestacije Meridianbet

Tradicionalna manifestacija “Rijekom Zetom” u Danilovgradu otvorena je koncertom grupe “Tap 011”. Manifestacija inače okuplja poklonike prirodnih ljepota Zete i Bjelopavlića. Pod pokroviteljstvom Opštine Danilovgrad i uz podršku Centra za kulturu Danilovgrad i Turističke organizacije Danilovgrad program se ove godine održava od 30. avgusta do 02. septembra. Manifestaciju je otvorila potpredsjednica Opštine Danilovgrad, Marija Radonjić.

Novo izdanje Igara na vodi održalo se juče ispod mosta u Spužu, sa trkom na gumama i šlaufima.

Program se nastavio sportsko-rekreativnim druženjem Nikšićana i Danilovgrađana, pod već poznatim sloganom „Udicom za Zetu“.

I treća noć završena muzičkim programom.

 

 

Društvo

Potencijalno dostupna inovativna rješenja: Nove prilike za unapređenje danilovgradskog Vodovoda

Krajem prethodne nedjelje u Tivtu je održana prezentacija inovativnih rješenja u oblasti automatizacije, energetske održivosti, tretmana i upravljanja postrojenjima za pitku vodu i komunalne otpadne vode, kompanija „Greenacle“, „Beo Expert“ i „Kolektor“.

U ime Opštine Danilovgrad, prezentaciji su prisustvovali potpredsjednica Opštine, Marija Radonjić, i predsjednik Odbora direktora d.o.o. „Vodovod i kanalizacija“, Lazar Bojat.

Tom prilikom, razmatrane su mogućnosti unapređenja funkcionisanja danilovgradskog Vodovoda, primarno kroz implementaciju geografskog informacionog sistema (GIS) i satelitskog monitoringa gubitaka na mreži, kao i drugih značajnih projekata koji bi mogli biti realizovani iz sredstava EU fondova.

NASTAVI SA ČITANJEM

Društvo

Đoković prisustvovao Danu opštine Gračanica

Predsjednik Skupštine opštine Danilovgrad Velimir Đoković prisustvovao je Danu opštine Gračanica.

Liturgijom , litijama i rezanjem slavskog kolača u Gračanici obilježen je praznik Mala Gospojina ili Rođenje Presvete Bogorodice, nakon čega je održana i Svečana akademija u Domu kulture.

 

NASTAVI SA ČITANJEM

Facebook

Najčitanije