Naslovna - Novosti - Društvo - Spužanin Petar Dragović u idealnoj petorci četvrtog kola Prve A crnogorske ERSTE lige
foto: KK All Stars

Spužanin Petar Dragović u idealnoj petorci četvrtog kola Prve A crnogorske ERSTE lige

U četvrtoj rundi je Teodo, iz čijih redova imamo MVP-ja kola, ubjedljivo porazio Primorje, Sutjeska je u derbiju savladala Studentski centar, Lovćen i All Stars su lako izašli na kraj sa Jedinstvom i Danilovgradom.

Pogledajmo idealnu petorku runde, sastavljenu od najkorisnijih igrača pobjedničkih ekipa.

1. Nikola Pavlićević (Sutjeska) – Pavlika je u derbiju protiv ”Studenata” ”vukao” nezaustavljive Nikšićane sa 28 poena, 4 asistencije, te po 3 skoka i ”krađe”, za indeks korisnosti 31.

2. Zdravko Bošković (Teodo) MVP – U kolu u kojem su dominirale ”kombo četvorke”, dvometraša iz tabora Tivćana, najboljeg igrača runde, smo postavili na ”dvojku”. Bošković je zvanje MVP-ja zaradio sa učinkom od 28 poena, 7 skokova i 3 asistencija (indeks 33).

3. Emir Hadžibegović (Lovćen) – Još jedno prisustvo u idealnoj petorci kola za Bjelopoljca, koji nije imao obzira prema svojim sugrađanima iz Jedinstva sa 18 poena, 5 skokova i 3 asistencija (indeks 20).

4. Petar Dragović (All Stars) – Identičan indeks kao četvorka Spužana (19), koja je u prvijencu protiv Danilovgrađana ostvarila ”dabl-dabl” od 11 poena i 12 skokova, imao je njegov stariji saigrač Cebalović. Ipak, za mjesto u TOP 5 smo se opredijelili za Dragovića, kao dodatni stimulans za 19-godišnjeg momka koji je prošle godine igrao u B ligi.

5. Elvis Čekić (Ibar) – Rožajci ruše redom sve prepreke pred sobom, a ovog puta je na redu bila Zeta, protiv koje se istakao Beranac sa 19 poena, 4 skoka i 3 uspješna proigravanja (indeks 28).

6. igrač Vaso Popović (Zeta) – Plej jedine ekipe bez pobjede u prva četiri kola je najbolji igrač poreženih ekipa 4. runde sa 23 poena i 6 asistencija, te indeksom 22.

Takođe pogledajte

Kampanja „Biti odgovoran prema životinjama je naša obaveza“ ovog vikenda nastavljena u Danilovgradu

DANILOVGRAĐANE UPOZNALI SA POVOLJNOSTIMA PRILIKOM ČIPOVANJA PASA Predstavnici nevladine organizacije „Prijatelji životinja Podgorica“ su u …

Ko će u polufinale Kupa?

Tri preostala putnika u polufinale Kupa Crne Gore biće poznata danas, kada se odigraju revanši …

Оставите одговор

%d bloggers like this: