Početkom 2020 godine našim smo čitaocima omogućili objavljivanje te pregled besplatnih malih oglasa na pridruženom vebsajtu portala Volim Danilovgrad, koji se nalazi na adresi  oglasi.volimdanilovgrad.me.


Ako nešto mijenjate, kupujete ili prodajete…? Možda iznajmljujete ili nudite neke usluge? – Sve to možete objaviti na besplatnom malom oglasniku koji je upravo servis za vas, potencijalne kupce i prodavače s područja Danilovgrada i okoline.

Besplatni mali oglasnik na portalu Volim Danilovgrad nudi mogućnost objave  oglasa sa fotografijom i to bez ikakve nadoknade.

Oglasi su sortirani u nekoliko kategorija, a nakon što putem stranice Dodaj oglas (Klikom OVDJE), po unosu pošaljete oglas provjeriće ga i objaviti naš administrator. Oglas će biti aktivan do trenutka kada želite ukloniti isti, a izmijeniti ga ili ugasiti možete slanjem SMS poruke na broj 063/ 456 744 s broja kojeg ste upisali u oglasu.

S obzirom na to da značajan broj naših posjetioca čita Volim Danilovgrad i preko mobilnog telefona, danilovgradski oglasnik prilagodili smo prikazom i mogućnostima pametnim telefonima.

Oglasi se mogu i pretraživati prema nazivu, sadržaju ili bilo kojoj drugoj ključnoj riječi.

Uključite se i objavite svoj besplatni mali oglas već danas!

Portal Volim Danilovgrad bilježi rekordna čitanja od svog osnivanja i definitivno je pravo mjesto za Vašu reklamu!