Connect with us

Promo

Stomatologija.me širi svoje usluge na hrvatsko tržište dentalne medicine

Prošlo je devet godina od početka rada, a portal www.stomatologija.me i dalje širi svoje krila, ovoga puta dosežući teritoriju Hrvatske.

Ova prekretnica nije slučajnost, već plod velikog broja zahtjeva od strane pacijenata i stručnjaka dentalne industrije koji žele biti dio najčitanije stomatološke priče na Balkanu.

U proteklom mjesecu portal stomatologija.me je zabilježio preko pola miliona otvorenih stranica i više od 110.000 pojedinačnih ulazaka, od čega je preko 90.000 bilo sa teritorije Hrvatske.

Nakon što je već osvojio povjerenje u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini te Srbiji, sada ponosno zakoračuju na hrvatsko tržište.

Hrvatske ordinacije, koje s ponosom ističu dentalni turizam, sada imaju izvanrednu priliku da postanu most između pacijenata iz inostranstva i svojih vrhunskih usluga, jer portal ima čitaoce iz čitave Evrope, kao i Amerike.

“Vrhunske stomatološke usluge, najsavremenija tehnologija prema najvišim standardima struke, prihvatljive cijene i opuštajući ambijent unutar ordinacija/klinika” pruža izuzetnu kombinaciju za razvoj dentalnog turizma.

Zahvaljujući nama, hrvatski stomatolozi, ordinacije i klinike imaju priliku da se predstave pacijentima na najljepši mogući način.

Ova inspirativna priča se širi iz dana u dan, jer privlačimo nove klijente i partnere, koji prepoznaju vrijednost ovog izvanrednog projekta. Vrata www.stomatologija.me ostaju širom otvorena za sve one koji se žele pridružiti ovoj uspješnoj zajednici i predstaviti svoje usluge pacijentima, te tako doprinjeti razvoju stomatologije i podizanju svijesti pacijenata o važnosti oralnog zdravlja.

Ukoliko želite da budete dio najčitanijeg stomatološkog portala  pozovite broj telefona +382 68 851 465 (radnim danima od 08 do 16 sati).

Promo

„Bike ‘n More“: Vaša destinacija za kvalitetna bicikla i prateću opremu

U srcu Podgorice, u ulici Bratstva i Jedinstva 55, nalazi se oaza za sve ljubitelje biciklizma – „Bike ‘n More“. Ova kompanija posvećena je prodaji visokokvalitetnih bicikala, prateće opreme i djelova, a njihov glavni fokus je na renomiranom brendu Giant – trenutno najvećem proizvođaču bicikala na svijetu.

„Bike ‘n More“ je ime koje je postalo sinonim za kvalitet i strast prema biciklizmu u Crnoj Gori. Ova kompanija posvećena je zadovoljenju potreba kako strastvenih biciklista tako i rekreativaca, nudeći široku paletu Giant bicikala različitih tipova, od brdskih bicikala za avanturiste, preko drumskih bicikala za brze vožnje, pa sve do bicikala za gradske vožnje i električnih bicikala za udobnu vožnju.

Jedan od ključnih razloga zašto se „Bike ‘n More“ izdvaja iz mnoštva jeste njihova posvećenost kvalitetu. Giant bicikli su poznati širom svijeta po svojoj izdržljivosti, performansama i inovativnim tehnologijama. „Bike ‘n More“ vam omogućava da izaberete bicikl koji će se savršeno uklopiti u vaše potrebe i stil vožnje.

Pored samih bicikala, „Bike ‘n More“ takođe nudi impresivan asortiman prateće opreme i djelova. Bez obzira da li vam je potreban kaciga, biciklističke naočare, biciklistička odjeća, alat za održavanje bicikla ili rezervni dijelovi, ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno da unaprijedite svoje biciklističko iskustvo.

Ako imate bilo kakve nedoumice ili trebate savjet, stručno osoblje „Bike ‘n More“ stoji vam na raspolaganju da vam pomogne odabrati pravu opciju. Njihova strast prema biciklizmu odražava se u njihovoj posvećenosti pružanju vrhunske usluge i podrške svakom kupcu.

Lokacija sjedišta firme „Bike ‘n More“ nalazi se u Danilovgradu, što dodatno potvrđuje njihovu prisutnost i posvećenost crnogorskoj biciklističkoj zajednici.

Ako želite istražiti ponudu „Bike ‘n More“ ili dobiti više informacija o njihovim proizvodima i uslugama, posjetite njihovu web stranicu na https://www.bikenmore.me/ i budite spremni za uzbudljivo biciklističko iskustvo.

Uz „Bike ‘n More“, biciklizam postaje ne samo hobi, već način života. Neka vaša vožnja bude nezaboravna uz kvalitet Giant bicikala i vrhunsku podršku ovog sjajnog tima biciklističkih entuzijasta.

NASTAVI SA ČITANJEM

Promo

Počeli jesenji popusti

NOVI VOLVOX doo obezbijedio je popuste za sve one koji žele da renoviraju, grade ili poboljšaju i uljepšaju svoj kućni ambijent.

Keramika, sanitarije, vrata, parketi, fasade, boje i lakovi, alati, rasvjeta

 Veliko jesenje sniženje cijena počelo je u prodajnom salonu Novog Volvoxa. Novi jesenji akcijski katalog pogledajte ovdje  .

NASTAVI SA ČITANJEM

Facebook

Najčitanije