U Crnoj Gori danas se očekuje promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima. Krajem dana ili u večernjim satima jače naoblačenje mjestimično sa kišom, u južnim predjelima moguće i grmljavinom.

Ujutru na sjeveru magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera, tokom noći mjestimično umjeren do jak južni, a na primorju jugoistočni i istočni. Jutarnja temperatura vazduha od 0 do 13, najviša dnevna od 10 do 21 stepen.

I u Danilovgradu će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a tokom noći oblačno sa kišom. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha oko 8, najviša dnevna do 19 stepeni.

Sjutra se, kako se prognozira, očekuje pretežno oblačno sa kišom, u južnim i centralnim predjelima i pljuskovima sa grmljavinom. Vjetar mjestimično umjeren do jak južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura vazduha od 3 do 15, najviša dnevna od 6 do 19 stepeni.

Danilovgrad: Pretežno oblačno i kišovito. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha oko 12, najviša dnevna do 15 stepeni.

Prema prognozama Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju padavina neće biti u četvrtak i petak, a očekuje se promjenljivo oblačno vrijeme. Jutranja temperatura oko 10 a maksimalna dnevna 15 stepeni.