Naslovna - Novosti - Ekonomija - Brza dostava za onlajn šopove
PROMO

Brza dostava za onlajn šopove

Prateći trend ubrzanog rasta onlajn trgovine, Pošta Crne Gore pokrenula je novi servis podrške ovoj vrsti poslovanja.

Riječ je o servisu Brza dostava za onlajn šopove. Servis podrazumijeva dostavu u roku od 24 sata. Izuzetno je pogodan za sve koji se bave onlajn trgovinom, bilo da su u početnoj fazi bilo da posluju u širim razmjerama.

Brza dostava za onlajn šopove dio je palete usluga koje Pošta Crne Gore pruža u okviru usluge Post Express, namijenjene klijentima kojima je potrebna brza i pouzdana isporuka na teritoriji Crne Gore u kratkom roku.

Servis nudi mogućnost preuzimanja Post Express pošiljaka na adresi pošiljaoca, onlajn adresiranje, elektronsko praćenje kretanja pošiljke i naplaćivanje vrijednosti sadržaja pošiljke od primaoca u trenutku isporuke.

Dodatna pogodnost koju Post Express pruža klijentima je mogućnost zahtjeva ličnog uručenja pošiljke primaocu, uz dobijanje potvrde kada je i kome pošiljka uručena.

Pošta Crne Gore pripremila je paket popusta za velike poslovne korisnike servisa Post Express, brze pošte na teritoriji Crne Gore. Popust od 5 odsto je namijenjen klijentima koji na mjesečnom nivou imaju od 200 do 500 pošiljaka. Veliki korisnici kojima Pošta dostavlja preko 500 pošiljaka mjesečno ostvaruju popust od 10 odsto.

Detaljnije informacije o usluzi i mogućnostima saradnje korisnici mogu dobiti na broj 19801 ili upitom na mejl info@postacg.me.

Takođe pogledajte

1.CFL: Iskra srušila Sutjesku, Budućnost slavila na Zlatici

Završena su četiri meča 12. kola Prve lige Crne Gore. Iskra je u jednom od …

Danilovgradski proizvođači na sajmu “Najbolje iz Crne Gore” u Delti.

Proizvođači iz Danilovgrada predstavili su se uz pomoć lokalne uprave na sajmu “Najbolje iz Crne …

Оставите одговор

%d bloggers like this: