Connect with us

Promo

Izrada internet prodavnica. Zašto je potrebna mom biznisu?

Published

on

Izrada internet prodavnica. Zašto je potrebna mom biznisu?

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Izrada internet prodavnice, tzv. web shop, je jedna od investicija koja se Vašem biznisu, bilo da ste preduzetnik ili firma koja ima više zapošljenih, višestruko isplati! Internet prodavnica je kanal koji granice tržišta Vašeg poslovanja značajno proširuje.

NVO “Rural Urban” u čijem je sastavu i portal Volim Danilovgrad, je odlučila da za sve danilovgradske privrednike omogući otvaranje Lične prodavnice u okviru prvog i jedinog danilovgradskog oglasnika.

U nastavku saznajte zašto je dobro da posjedujete svoju Internet prodavnicu a takođe i kako da ostvarite ovu primamljivu ponudu.


Informacije o proizvodima su lako dostupne i vidljive, a kupovina jednostavna koliko i pritiskanje dugmeta miša računara. Iz tog razloga izrada internet prodavnice (web shop-a) treba da bude vaš izbor.

U narednim redovima ćem predstaviti sve prednosti posjedovanja internet prodavnice i zbog čega je rješenje koje se definitivno isplati imati. Posebno imajući u obzir našu ponudu. Ali o tome više u nastavku 😉

ŠTA JE INTERNET PRODAVNICA?

Internet prodavnica predstavlja veb aplikaciju koja je sastavni dio neke veb prezentacije kao npr. web sajta ali može biti i samostalna aplikacija, preko koje se vrši prodaja proizvoda na internetu tzv. “onlajn prodaja“.

Koncept online shop-a omogućuje prodaju na globalnom odnosno nacionalnom tržištu i prodavcu otvara nove mogućnosti.

Kupcima omogućuje brzu i komfornu kupovinu, štedi vrijeme.

PREDNOSTI INTERNET PRODAVNICE U ODNOSU NA KLASIČNU PRODAJU

Troškovi, troškovi, troškovi!

Izrada internet prodavnice eliminiše troškove zakupa fizičkog prostora. Ovo je posebno zgodno ukoliko se bavite plasiranjem proizvoda domaće radinosti, izrade rukotvorina ili ste samo na početku svog biznisa.

Neke od prednosti internet prodavnice u odnosu na klasičan biznis:

  1. Nema troškova zakupa ili kupovine prodajnog prostora,
  2. Nema troškova angažovanja dodatnih radnika,
  3. Internet prodavnica je otvorena non-stop,
  4. Dostupna je svima, kao da imate prodavnicu u svakom mjestu

Pored toga što se troškovi smanjuju i značajno štedi vrijeme, koje bi bilo utrošeno na organizaciju i pripremu zaposlenih, prodajnih mesta, kao i administraciju potrebnu oko svega.

U odnosu na prodaju preko društvenih mreža donosi mnogo više mogućnosti, preglednost, laku dostupnost informacija, jednostavnu komunikaciju, brzu i laku kupovinu i samim tim učinak internet prodavnice je daleko veći.

POVEZIVANJE INTERNET PRODAVNICE I DRUŠTVENIH MREŽA

U svakom slučaju možete kombinovati internet prodavnicu i društvene mreže, tako što ćete ih povezati. Na društvenim mrežama možete postavljati veze (linkove) u objavama prema pojedinačnim proizvodima u vašoj internet prodavnici ili veze prema proizvodima na nekom popustu, promociji, novim proizvodima itd.

Tako da društvene mreže mogu da vam pomognu u promovisanju proizvoda i akcija i same internet prodavnice i to bi im bila najbolja namena, umesto da primarno služe u svrhu prodaje. Na taj način kupci imaju jednostavnu vezu do stranice u internet prodavnici koja može da im pruži detaljne informacije o proizvodima i laku kupovinu.

FUNKCIONALNOSTI INTERNET PRODAVNICE

Izrada internet prodavnice može da pruži raznovrsne funkcionalnosti, od osnovnih potrebnih za rad jedne internet prodavnice do kompleksnih automatizovanih fukncionalnosti, a sve u zavisnosti od vaših potreba, vrste proizvoda koji se prodaju i ciljne grupe potencijalnih kupaca.

Facebook piksel

Da li vjerujete da postoje osobe koje uz pomoć Facebook-ovih alata, godišnje uspijevaju da zarade na milione dolara? Samo od Facebook marketinga! Te osobe čak nemaju svoje proizvode, prodaju tuđe. U našem svijetu, svijetu rukotvorina ne pretendujemo zaraditi milione, na kraju i nemamo toliko artikala da bismo isto mogli postići. Ipak, koristeći dostupne alate, svoje prodaje možemo uvećati i do 5 puta! Kako to da postignete?

Predlažemo da ispratite sledeći post i malo se udubite, jer je jedinstvena prilika da unaprijedite svoje poslovanje!

STATISTIKA PRODAJE PREKO INTERNETA

Prodaja preko interneta raste iz godine u godinu i tu svakako leži ogroman potencijal i za Vas. Nove generacije sve više koriste internet u svakodnevnom životu, pa i za kupovinu, tako da cifre mogu samo da rastu.

Zbog navedenog broj korisnika interneta koji kupuju onlajn je u konstantnom porastu, a sa tim i količina potrošenog novca na ovaj način.

Ispod je statistika prodaje preko interneta od 2014. godine i projekcija do 2021. godine. Prikazana je vrednost prodaje preko interneta u milijardama američkih dolara na globalnom nivou.

Izrada internet prodavnica. Zašto je potrebna mom biznisu?
*Vrednost prodaje preko interneta u milijardama US dolara na globalnom nivou
*Izvor: www.statista.com

KOLIKO KOŠTA IZRADA INTERNET PRODAVNICE?

Cijena izrade internet prodavnice može dosta da varira, u zavisnosti od funkcionalnosti koje sadrži, da li je implementirana kroz neko od gotovih rešenja ili je programirana od početka i napravljeno prilagođeno rešenje specifičnim potrebama.

Naše rješenje se bazira na korišćenju najpopularnijeg CMS-a WordPress-a i respektivnog dodatka Woocommerce.

U okviru Danilovgradskog oglasnika, za sve privrednike sa teritorije opštine Danilovgrad, omogućili smo potpuno besplatno otvaranje lične Internet prodavnice. Vaše je samo da nas kontaktirate!

Najbolje je da nam pišete putem email-a [email protected] ili pozovete na 063 456 744


Updated 22.08.2020. 17:14h

Ostavite komentar

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Izbori 2022

Imamo plan za tvoje mjesto! Javna rasprava, Ljutotuk (pored škole), Martinići

Published

on

By

Politički marketing

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Cilj javne rasprave je da direktno čujemo od meštana i komšija probleme sa kojima se susrijeću, moguća i konkretna brza rješenja i sve ono što ih zanima u vezi našeg programa predviđenog za Danilovgrad. Želimo da ti odlučuješ kada je u pitanju tvoja zajednica , tvoj grad.

Mjesto održavanja Ljutotuk, kod spomenika pored škole u17:30 h.

Razgovaraćemo o putu preko Martinića, zbrinjavanju otpada, lošem dalekovodu zbog kojeg prilkom svakog manjeg nevremena nestaje struja, otkupnom centru za poljoprivredne proizvode, našoj budućoj samostalnoj mjesnoj zajednici, benefitima koje će imati Martinići od razvoja seoskog turizma, rijeci Zeti kao rekreativnoj i ribolovnoj zoni, novom modelu urbanizacije i javne stanogradnje kojom ćemo učiniti građane stambeno nezavisnim, a što će istovremeno sačuvati plodno zemljište i učiniti prostor ljepšim.

Sve ovo možemo riješiti i postići i preokrenuti trenutno stanje ako se mi, mjetani, prijatelji, komšije, organizujemo i kažemo sebi da hoćemo i možemo.

Sledeće rasprave će će biti u Spužu, Lazinama , Grliću i Centru grada.

Ako želiš biti dio Preokreta javi se preko društvenih mreža Facebook https://www.facebook.com/preokret.danilovgrad ili Instagram https://www.instagram.com/preokret_za_danilovgrad/ , na mail [email protected]

Dođi i pozovi prijatelje da zajedno poboljšamo naš grad.
Ti odlučuješ!
Vidimo se

Vrijeme je za Preokret

NASTAVI SA ČITANJEM

Promo

CASTELLANA CO. otvara poslovnicu 03. oktobra !

Published

on

By

Pratite portal Volim Danilovgrad na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.


Kako smo i najavili Castellana Co. otvara poslovnicu i u Danilovgradu. Tada smo najavili sa “ uskoro “, a sada zvanično potvđujemo otvaranje, 03. oktobra 2022. godine.

Povodom otvaranja, Castellana Co. je organizovala akciju sa popustom od 25% na sve putničke gume, na ulja, felge, auto djelove, akumulatore i kozmetiku.

Iz ponude izdvajamo neke od brendove guma : Hifly, Sava, Lassa, Tigar, Goodyear, Michelin i sve to na 25% popusta.

Tu su i akumulatori Robert Bosch, Banner, Exide, Gruda, Zap i Maff na 25% popusta, uz vraćeni stari akumulator.

Ulja Castrol, Mobile, Total, Tetrosil, Shell, Sloven oil i mnoga druga, kao i preko 100.000 artikala auto djelova na 25% popusta.

Akcija traje zaključno sa 15.10.2022.

Više informacija možete dobiti na broj centrale u Tuzima 020 603 690 , dok će broj poslovnice biti aktivan od dana otvaranja.

PJ DANILOVGRAD

+382 67 155 782

Ul. Njegoseva 34 Danilovgrad

[email protected]

Očekujemo vas.

Castellana u službi vašeg automobila !

NASTAVI SA ČITANJEM

Danilovgrad
27°
Ведро
06:4718:15 CEST
Осећај: 27°C
Ветар: 11km/h S
Влажност: 32%
Притисак: 1023.03mbar
УВ индекс: 4
СубНедПон
26/13°C
26/14°C
25/16°C

Facebook

Najčitanije

[wcepe_products recent=true order='desc' number='4' columns='4' hide='rating,onsale' button='Vidi artikal']