Ove godine KKC “Matrix” obilježava 20 godina uspješnog rada. Prošlog vikenda, u okviru domaćeg projekta “Podijum za snove” održani su seminari i plesne radionice iz oblasi hip hopa, street dance i disco dance, sa ciljem da se prošire znanje i teorijska i praktična iz ovih oblasti.

Koordinatorka projekta, Mia Rakočević kazala je da su i u ovim vanrednim uslovima uspjeli da u različitim terminima, postujuči sve preporuke NKTa, ostvare planirane aktivlnosti sa instruktorima i naprednim takmičarima. Učešće u ovim aktivnostima tokom tih nekoliko dana uzelo je značajan broj takmičara različitog uzrasta.

“Mi smo prvenstveno takmičarski klub” kaže Rakočević.

“Kroz sve ove godine i na domaćem i međunarodnom planu prepoznati smo po vrhunskim rezultatima, i iza nas je uvije stajao ogroman rad. U oim vanrednim okolnostima trudimo se da održimo takmičarsku formu, da naučimo i nešto novo i da zadrzimo sav onaj polet i entuzijazam, a to iskreno sada i nije lako.

Zbog ove situacije sa kovidom, nije bilo takmičenja od februra mjeseca kad smo nastupali u Beču. Ovog vikenda, održaće se takmičenje u Zagrebu gdje bi trebalo da se pojavi naših 5 solista u različitim disciplinama. Uglavnom u kategoriji odraslih.

Obzirom da smo i prošle godine učestvovali na ovom takmičenju, i postigli dobre rezultate ocekujemo da tako bude i sada, kazala je Rakocević, uz napomenu da je u toku i upis novih članova.