Naslovna - Novosti - Društvo - Kovačević: Nastavak dobre saradnje sa Turskom ambasadom može rezultirati novim projektom

Kovačević: Nastavak dobre saradnje sa Turskom ambasadom može rezultirati novim projektom

Opština Danilovgrad nastavila je dobru saradnju sa Turskom ambasadom, koja u narednom periodu može rezultirati novim zajedničkim projektom u oblasti privrednih djelatnosti, kulture i sporta, kazala je predsjednica te Opštine, Zorica Kovačević.

Kako je saopšteno iz Opštine Danilovgrad, u prvoj zvaničnoj radnoj posjeti toj lokalnoj samupravi, boravila je ambasadorka Turske u Crnoj Gori Songul Ozan i tim povodom upoznala se sa radom lokalne uprave i njenim službama i institucijama.

U razgovoru sa predsjednicom Kovačević i predsjednikom Skupštine opštine Zoranom Boškovićem bilo je riječi o mogućim lokacijama na ovom području gdje bi potencijalni investitori iz ove Evro – azijske zemlje locirali svoje proizvodne pogone.

“Nastavili smo dobru saradnju sa Turskom ambasadom koja u narednom periodu može rezultirati nekim novim zajedničkim projektom u oblasti privrednih djelatnosti, kulture i sporta. Naš cilj je da i dalje afirmišemo ne samo domaći, nego i privatni biznis koji takođe omogućava otvaranje novih radnih mjesta i zapošljavanje mladih ljudi iz ove sredine“, rekla je Kovačević.

Ona je kazala da su ambasadorki predočili povoljne uslove kod plaćanja komunalija i dobijanja dozvola za rad za relativno kratko vrijeme i bez administrativnih barijera.

Takođe pogledajte

1.CFL: Okršaj Iskre i Rudara na DG Areni

Zanimljiv duel u meču 5.kola 1.CFL igraće Iskra i Rudar. Zbog rekonstrukcije terena u Danilovgradu Iskra će ovu …

Saopštenje za javnost PK Visokogorci Crne Gore i Planinarskog Saveza Crne Gore

Obavještavamo javnost da će posmrtni ostaci Milana Radovića biti dopremljeni u Crnu Goru u nedjelju …

Оставите одговор

%d bloggers like this: