Connect with us

Spuž

Spuško ljeto: Ekipa “Stari aerodrom” donirala nagradu, “Prava stvar” najbolja među seniorima

U okviru manifestacije Spuško ljeto 2022, u organizaciji opštine Danilovgrad, održan je memorijalni turnir u fudbalu na pijesku, u periodu od 20.jula do 18.avgusta.

Na turniru su igrale 22 ekipe, u četiri kategorije (U 16, žene, veterani i seniori). U kategoriji žena i veterana odigrane su revijalne utakmice, a u kategoriji seniora i U 16, nakon grupne faze odigrane su i finalne utakmice.

U kategoriji U 16, I mjesto je osvojila ekipa Stari aerodrom, koja je u finalnom meču savladala ekipu Caffe bar Džoker sa 2:0.

U kategoriji seniora, I mjesto osvojila je ekipa Prava stvar, koja je u finalnom meču sa 3:1, savladala ekipu Ljutotuka.

Nakon finalnih utakmica upriličeno je uručenje pehara, novčanih nagrada i poklon majica. U ime porodice Ljumović, prisutnima se zahvalio Minja Ljumović.

Pobjednik u kategoriji U 16, ekipa Starog aerodroma je, svoju novčanu nagradu, donirala porodici Ljumović.

Reklama
Ostavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Spuž

Proslavljena slava crkve Svetog Petra Cetinjskog u Spužu

Danas je u crkvi Svetog Petra Cetinjskog u Spužu, povodom hramovne slave, služena Liturgija.

-Nakon svetog sabranja, sveštenstvo i vjerni narod u parohijskom domu ugostili su domaćin ovogodišnje slave g. Novak Radulović sa porodicom, kao i članovi bratstva Sv. Petra Cetinjskog, a tom prilikom je i priređen kulturno-umjetnički program u kom su učestvovali polaznici škole vjeronauke “Sveti Petar Cetinjski” predvođeni vjeroučiteljicom popadijom Sofijom Tatić, stoji u objavi Crkvene opštine Danilovgrad.

NASTAVI SA ČITANJEM

Ekonomija

U mjestu Grbe gradiće se solarna elektrana snage 1,8 MW

solar plant

U Grbama, Spužu, planirana je gradnja solarne elektrane snage 1,8 MW.

Agencija za zaštitu životne sredine obavjestila je javnost da je investitor Boban Šaranović iz Danilovgrada podnio zahtjev za odlučivanje o potrebi izrade elaborata o procjeni uticaja na životnu sredinu ovog projekta.

Kako se vidi iz dokumenta koji je izradio Institut Sigurnost iz Podgorice, planira gradnju solarne elektrane na površini od 23.989m², a površina koju će zauzeti objekat je 9396.8m².

Fotonaponski on-grid sistem uključuje fotonaponske panele (module), montažnu podkonstrukciju za potrebe postavljanja fotonaponskih panela, invertore, kablovske razvode za povezivanje i rad fotonaponskog sistema, zaštitnu
opremu i sistem nadzora/monitoringa nad fotonaponskim sistemom.

NASTAVI SA ČITANJEM

Facebook

Najčitanije