Stivi Music Studio objavio rezultate konkursa: Snimaće se tri kompozicije

Prošlogodišnji konkurs  muzičkog doma Stivi, je prošao i više nego odlično, scena je dobila sjajne bendove Sound Floor i Paralyzed Dream!

Tako da su se odlučili da ne prekidaju tradiciju, i ove godine je bio otvoren  novi konkurs za autore STIVI Music Studio 2019!!

Saopštenje Stivi Music Studio prenosimo u nastavku:

“Poštovane naše mlade kolege muzičari.

Rezultati konkursa su gotovi.

Prije svega primite naše izvinjenje na čekanju, jer zadatak nije bio ni malo lak da od 21 kompozicije odaberemo jednu pobjedničku.

Žanrovski Crna Gora je oživjela, i to nas jako raduje, kao i to da imamo puno,puno talentovanih mladjih ljudi od 18 godina.

I eto kako to biva sa našom kućom, i ovog puta nećemo ispuniti obećanje i snimiti jednu pjesmu. SNIMIĆEMO 3 KOMPOZICIJE.

Nagrade idu:

Mladi kantautor iz Bara Иван Шћекић.
Nevjerovatno lijepe harmonije, momak je sa prvom rečenicom uspio da nas kupi, tako da imamo veliku želju da oblikujemo njega kao dijamant novog talasa kantautorske muzike u CG.

Big Do, mladi reprezent old school hip hopa, koji je zahvaljujući ovom konkursu i postao jedan od Hip Hop predstavnika naše kuće koja se polako ali sigurno širi na svaki grad naše zemlje.

Petar Jaredic kao najmladji izvođač na konkursu sa svojih 15 godina, nije nagradu dobio samo zato što smo željeli da poguramo najmladjeg, već su nam vilice pale do poda kad smo čuli trap flow ovog mladog čovjeka, kao da je rođen u britaniji pored Dizi Raskala i ostalh tamošnjih zvijezda.

Braćo i sestre, to je to za ovu godinu.

Pobjednicima želimo sreću i dugu saradnju sa našom kućom.
A ostalima medju kojima ima brutalnih izvodjača, želimo da im ovo bude boost, i zbog samog tog prijavljivanja na konkurs i pokazivanja poverenja prema našoj kući,imaće kod nas posebne uslove za rad, koji će im nadamo se pomoći da snime stvar.

Živjeli nam do skorijeg snimanja!!
Stefan Pantović & Ivan Ivanović
Studio Stivi.”

Takođe pogledajte

Otvorena izložba likovnih radova učenika u okviru projekta ,,Kreativno je bitno”

U Centru za kulturu Danilovgrad, u okviru projekta “Kreativno je bitno”, večeras je svečano otvorena …

Za vikend plesni klub “MATRIX” na takmičenju u Beču

Ekipa plesnog kluba “Matrix” ovog vikenda nastupiće na takmičenju u Beču gdje će učestvovati takmičari …

Оставите одговор

%d bloggers like this: