Naslovna - Novosti - Društvo - Vojnik Marko Đukić donirao 1.000 eura samohranom ocu troje djece

Vojnik Marko Đukić donirao 1.000 eura samohranom ocu troje djece

Komandant kasarne “Milovan Šaranović”, potpukovnik Enes Murić je istakao da su pripadnici VCG uvijek pomagali najugroženijima.

Pripadnik Vojske Crne Gore (VCG) u misiji Resolute Support u Avganistanu, Marko Đukić, donirao je 1.000 eura samohranom ocu troje djece Goranu Pavićeviću iz Danilovgrada.

Pošto je Đukić u Avganistanu, njegova supruga i djeca, susrela se danas u kancelariji predsjednice Opštine Danilovgrad, Zorice Kovačević, sa članovima porodice Pavićević.

“Kovačević je iskazala zahvalnost za gest Đukića, koji živi u Danilovgradu, i kome nije prvi put da pomaže onima kojima je pomoć neophodna”, kaže se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Ona je kazala da je ponosna na saradnju sa kasarnom “Milovan Šaranović” i VCG koja je uvijek spremno pomagala lokanom stanovništvu.

U ime Ministarstva odbrane i VCG susretu porodica prisustvovao je komandant kasarne “Milovan Šaranović”, potpukovnik Enes Murić.

On je istakao da su pripadnici VCG uvijek pomagali najugroženijima.

“Gest desetara Đukića pokrenuo je humanitarnu akciju u kojoj će Opština Danilovgrad pomoći porodici Pavićević u rješavanju, prije svega, stambenog pitanja, a potom i u rješavanju izvora stalnih prihoda, koji bi omogućio njen miran i spokojan život”, kaže se u saopštenju.

Takođe pogledajte

Iskra savladala Rudar

Iskra je kao domaćin na DG Areni savladala Rudar 2:0. (45’+4 Malešević, 79′ Rogošić)

1.CFL: Okršaj Iskre i Rudara na DG Areni

Zanimljiv duel u meču 5.kola 1.CFL igraće Iskra i Rudar. Zbog rekonstrukcije terena u Danilovgradu Iskra će ovu …

Оставите одговор

%d bloggers like this: