Iskaz na Glavi Zete

Novo ime na Zbrka festu je rep bend Iskaz iz Pančeva.

“Iskreno se uvek obradujemo odlasku u Crnu Goru jer smo od prvog nastupa tu doživljavali samo prijatna iskustva. Publika i uopšte ljudi su jako srčani i srdačni i ne manjka im energije.

Posebno nam je interesantan duh koji sa sobom nosi Zbrka Fest jer daje priliku demo bendovima da se afirmišu i osete čari festivalskih svirki i druženja. Bili smo u njihovim cipelama i znamo koliko to znači. U vremenu medijskog mraka je iznenađujuće lepo videti da neko pruža priliku mladim ljudima koji se trude i žele nešto da kažu svojom muzikom. U regionu nažalost nema mnogo takvih organizacija, stoga smatram da je ovo priča sa plemenitim ciljem i lepo je biti deo toga. Posebno nam je interesantna lokacija festivala jer je majka našeg bek vokala Danila rodom iz Danilovgrada, tako da želimo da pružimo svoj doprinos promociji Glave Zete” – Zoran Stefanov iz benda Iskaz

“Zaista je ogromno zadovoljstvo najaviti nastup benda kakav je Iskaz. To su sjajni momci koji su prepoznali značaj koji ovakvi festivali imaju za promociju i afirmaciju mladih bendova, pa njihov nastup možemo najaviti i kao podršku takmičarskim bendovima.  Poslije sjajnih izvođača kao što su SevdahBABY, Mortal kombat i Silente, Iskaz nastavlja niz vrhunskih izvođača koji će nastupiti na Zbrka festu.” – saopštili su organizatori festivala.