Naslovna - Danilovgrađani - USPJEH NAŠIH TAKMIČARKI NA SVJETSKOM PRVENSTVU U ZAGREBU
IBFF FIT KIDS

USPJEH NAŠIH TAKMIČARKI NA SVJETSKOM PRVENSTVU U ZAGREBU

U Zagrebu je od 9 do 12 maja održan IBFF FIT KIDS WORLD CHAMPIONSHIP kao i INTERNATIONAL DANCE OPEN .

 Naše takmičarke, danilovgradjanke Marija Rakočević, Jovana Stojović i Anja Đurović ostvarile su sjajan rezultat, osvojivši tri medalje. Marija prvo mjesto u kategoriju belly dance juniori (OPEN), Jovana u fit kidsu 2 mjesto do 17 godina i Anja 3 mjesto takodje u fit kidsu do 15 godina.

One su ujedno i činile reprezentaciju Crne Gore, pa je ovo tim više, uspjeh ove ekipe koja je na pravi način reprezentovala Crnu Goru u Zagrebu.

Mia Rakočević predsjednik IBFF FIT KIDS MONTENEGRO kaže za naš portal: “Vrlo sam zadovoljna nastupom naših takmičarki, rezultatom, prijemom domaćina ali i svim onim što smo tokom nekoliko dana prvenstva imali priliku da vidimo u Zagrebu.

“Dom Sportova” je takvo zdanje da je moglo potpuno, infrastrukturno, da odgovori velikom broju takmičara iako se sve odvijalo na dva velika podijuma.

 Dvadeset godina je kako sam instruktor i trener u više plesnih disciplina ,a fit kids je   nova disciplina, specifičan spoj gimnastike i plesa, više sport nego umjetnost, ali sa zaista velikom brojnošću i popularnošću u inostranstvu.

 Trudićemo se u narednom periodu da ga što više popularizujemo i osnažimo i u CG, a ovaj rezultat daje nam vjetar u jedra. Očekujemo podršku da se ova oblast sistemski osnaži, da se da prostora talentovanoj djeci i omladini da razviju svoj talenat, i uz stručan rad, budu uspješni reprezenti CG na sportskom i umjetničkom polju, kazala je Rakočević.

Takođe pogledajte

Danilovgrad bez struje

Bez električne energije djelovi Danilovgrada

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 23. maja, bez napajanja električnom energijom će ostati: …

Crna Gora slavi Dan nezavisnosti

Crna Gora danas obilježava 21. maj-Dan nezavisnosti, kada je prije 13 godina, 2006. na referendumu …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this: