Naslovna - Novosti - Društvo - Predstavnici zapadne Srbije na Zbrci Volt Pop i Bonecraver
Foto Atila Sabo

Predstavnici zapadne Srbije na Zbrci Volt Pop i Bonecraver

Bendovi Volt Pop iz Užica i Bonecarver iz Ivanjice predstavljaće lokalnu rok scenu zapadne Srbije na festivalu demo bendova „Zbrka“, koji će biti održan u Danilovgradu na Glavi Zete 1. i 2. maja. Ovo je rezultat takmičarske  svirke „Zbrka u najavi“ koja je održana u GKC Užice tokom vikenda za nama, odnosno 2.marta. Volt Pop je prolaz obezbijedio na osnovu odluka žirija, dok je publika izglasala Bonecarver, pa je tako zadovoljena procedura takmičenja, kako su to nalagale propozicije „Zbrke u najavi“.

BoneCarver

 

Volt Pop

 „Bitno je naglasiti jako dobru konkurenciju i sjajnu podršku koju su bendovi pružali jedni drugima tokom cijele večeri i međusobno se bodrili, te stoga još jednom pozivamo sve bendove koji su nastupili u Užicu da se prijave za Zbrku. Dugujemo zahvalnost Gradskom kulturnom centru Užica i Ivanu Radoviću ispred Užičke rok scene, koji su prepoznali značaj Zbrke za afirmaciju rok bendova u regionu. Poslije uspješno organizovane Zbrke u najavi odlučeno je da Zbrka fest i GKC uskoro potpišu i memorandum o saradnji, te da Zbrka u najavi bude manifestacija koja će se i u budućnosti održavati u Užicu”, istakli su iz organizacije Zbrka festa, dodajući  da će nastojati da model uspješne saradnje sa GKC Užice prenesu i na još neke druge gradove u regionu.

“Uskoro će ‘Zbrka u najavi’ biti organizovana i u Banjaluci”, otkrivaju organizatori.

Na takmičenju „Zbrka u najavi“ u GKC Užice učestvovali su užički bendovi: Ispitni rok, Puls Herca, Sestre, Volt Pop, bend iz Požege Inkvizicija, beogradski sastav Sanitarijum i ivanjički Bonecarver. U žiriju su pored prestavnika organizatora, bili i Ivan Radović iz benda „Brat“ i Ignjat Milićević ispred institucije domaćina.

Takođe pogledajte

Završen kružni tok u Spužu

Radovi na izgradnji kružnog toka u Spužu su završeni. Ovaj infrastrukturni projekat je donacija Građevinskog …

Demokratski front Danilovgrad: Oštar protest zbog privođenja mladića

Demokratski front Danilovgrad, kako su naveli u saopštenju, oštro protestvuje zbog privođenja uglednih mladića iz …

Оставите одговор

%d bloggers like this: