Naslovna - Novosti - Društvo - Novo gradsko groblje u Danilovgradu?

Novo gradsko groblje u Danilovgradu?

Kako je objavljeno na sajtu opštine Danilovgrad planira se gradnja Novog gradskog groblja i to na kat parcelama br. br. 1723/5, 1723/6 i 1723/11 KO Glavica, opština Danilovgrad. U nastavku prenosi obavještenje za javnost. 

Sekretarijat za urbanizam, komunalno stambene poslove, saobraćaj i zaštitu životne sredine zainteresovanu javnost da je nosilac projekta, „Komunalno“ d.o.o. Danilovgrad, podnio zahtjev za davanje saglasnosti na Inovirani Elaborat o procjeni uticaja na životnu sredinu projekta Novo gradsko groblje u Danilovgradu, koji se planira na kat. parcelama br. 1723/5, 1723/6 i 1723/11 KO Glavica, opština Danilovgrad.

U vezi sa navedenim pozivamo zainteresovanu javnost da izvrši uvid u dostavljenu dokumentaciju u prostorijama ovog Sekretarijata, radnim danima od 11,00 do 13,00 časova.

Rok za javni uvid i dostavljanje primjedbi i mišljenja u pisanoj formi, na adresu: Sekretarijat za urbanizam, komunalno stambene poslove, saobraćaj i zaštitu životne sredine, Ul. Blaža Mrakovića bb, e-mail: urbanizamdg@yahoo.com , tel. 020 812 040, je 05.11.2018. g

Članak se nastavlja nakon oglasa

Takođe pogledajte

OŠ “Blažo Mraković”: Magija u okviru proslave Dana opštine

U sklopu programa obilježavanja Dana opštine Danilovgrad, Osnovnu školu “Blažo Mraković”  posjetio je glumac Davor …

Izložba “Danilovgrad, moj grad”: Trag vremena i simbol stradanja, ali i obnove

Povodom 150 godina Danilovgrada, a u sklopu obilježavanja Dana opštine, sinoć je u “Centru za …

Оставите одговор

%d bloggers like this: